Sterilizator i bežični punjač u jednom olakšat će vam borbu s koronavirusom!

Sterilizator i bežični punjač u jednom olakšat će vam borbu s koronavirusom!

Sterilizator i bežični punjač u jednom olakšat će vam borbu s koronavirusom!
  • Objavljeno: Utorak, 21.07.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Korona virus

Redovita dezinfekcija zbog prevencije koronavirusa

U vrijeme dok koronavirus neumorno hara potrebno je redovito prati i dezinficirati ruke, ali i predmete koje nosite vani. Kad dođete kući, osim odjeće i obuće, preporučuje se da svakodnevno dezinficirate sitne stvari koje redovito koristite, poput: ključeva, slušalica, nakita, kartica, naočala, satova i mobilnih uređaja koje stalno dodirujete rukama ili nosite na sebi dok boravite vani.

Idealno bi bilo da nakon dolaska u kuću sve stavite u jednu „kutiju“ i dezinficirate, a da taj isti uređaj može puniti mobitele koji imaju opciju bežičnog punjenja. Upravo tako su razmišljali stručnjaci koji su osmislili 2u1 sterilizator i bežični punjač koji u svega nekoliko minuta dezinficira vaše stvari te uništava koronavirus i ostale štetne mikrobe.

Qi bežični punjač može puniti novije modele popularnih marki, poput: S20, S20+, Note 10, Note 10+, S10, S10+, S10e, Note 9, S9, S9+, S8+, Note 8, Note 5, S7, S7 edge, S6 edge, S6 edge+, S6, zatim iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 plus te svih uređaja koji imaju opciju bežičnog punjenja (Qi).

Inovativni 2u1 UV-C Sterilizator i Qi bežični punjač

Ovaj uređaj je prikladan za:

1. 360º UV-C LED dezinfekciju manjih predmeta poput: mobitela, zaštitnih maski, ključeva, kartica, slušalica, naočala, satova itd.

2. brzo bežično punjenje svih mobilnih telefona i uređaja koji imaju opciju bežičnog punjenja (Qi).

UV-C svjetlost stvara nepristupačno okruženje za mikroorganizme, poput bakterija, virusa, plijesni i drugih patogena te uništava 99.9% uobičajenih virusa i klica u domaćinstvu, među kojima su: koronavirus (COVID-19), stafilokoki, E.coli i salmonela.

Klikni na link ili sliku i kupi sterilizator i bežični punjač po povoljnoj cijeni!

Objašnjenje za borbu protiv koronavirusa uz pomoć UV-C svjetlosti

U dokumentu „Guidelines for Environmental Infection Control in Health-Care Facilities Recommendations of CDC and the Healthcare Infection Control Practices Advisory Committee (HICPAC)“, izričito je navedeno da je korištenje UVGI jedna od najučinkovitijih tehnologija za smanjivanje širenja bakterijskih i virusnih infekcija. Učinkovitost UVGI valne duljine protiv bakterija i virusa definirana je u rasponu od 200-280 nm. Gakov UV-C Sterilizator i Qi bežični punjač ima valnu duljinu od 253.7 nm, što je u skladu s preporukama CDC-a (Centers for Disease Control and Prevention).

Istovremeno, važno je naglasiti kako je otkriveno da su koronavirusi visoko osjetljivi na germicidno UV zračenje, uzimajući u obzir da UV-C ulazi u direktnu interakciju s nukleinskim kiselinama, uzrokuje stvaranje nukleotidnih dimera te se široko koristi za inaktiviranje mehanizma replikacije genoma.

Postoji velik broj studija koje pokazuju da korištenje UV-C svjetlosti valne duljine 253,7 nm može poboljšati mikrobiološku sigurnost, a ovaj uređaj je dokaz da možete živjeti sigurnije i jednostavnije, bez straha od virusa.

Više informacija o proizvodu saznajte u videu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije