Zvijezde preporučuju kamo i sa kim na godišnji

Zvijezde preporučuju kamo i sa kim na godišnji

Zvijezde preporučuju kamo i sa kim na godišnji
  • Objavljeno: Nedjelja, 20.06.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Psihologija

Bliži se doba godine koji svi željno iščekujemo. Godišnji odmor!

Kamo na ljetovanje, s kim provesti godišnji, pitanja su na koje zvijezde imaju odgovore.

Ovan

Idealan godišnji odmor za ovna znači pregršt aktivnosti, rafting, ronjenje, plivanje, planinarenje, vožnja biciklom. Ovan će aktivno provesti svoje dane odmora. Izležavanje na plaži uz dobru knjigu i ljenčarenje najgora je noćna mora za ovna. Sportski odmor je idealna opcija za nemirnog ovna. Ako niste spremni od jutra do mraka trčkarati za (pre)aktivnim ovnom, zvijezde vam predlažu da idete odvojeno na ljetovanje.

Bik

Za razliku od ovna, bikovi vole provoditi dane odmora u potpunom ljenčarenju. Odlazak na plažu za bika je izazov. Spremni su čitavo ljetovanje gunđati kako im je hrana u hotelu loša ili je plaža predaleko. Bikovima ne treba puno zabave za odmor. Dovoljno je da im je hladnjak pun, krevet mekan i da im nitko ne smeta. Bikovima zvijezde predlažu da godišnje odmore provedu sami u tišini svojeg doma.

Blizanci

Društvenim blizancima, odmor nije odmor ako nisu upoznali hrpu novih ljudi koje će oduševiti svojom brljivošću i svestranošću. Blizancima su idealna grupna putovanja u kojima će njihova osobnost doći do izražaja. Njima destinacija nije bitna, bitno im je samo da je novo i neistraženo. Ukoliko ne želite trčati za blizancima po ljetnim vučinama, te  posjećivati kazališta, muzeje i do duboko u noć plesati na koncertima, zvijezde vam predlažu da preskočite ljetovanje sa blizancima.

Rak

Idealni odmor za raka je pusti otok. Ne treba im puno. Dovoljno im je sunce i more. Ne treba im društvo, eventualno laka literatura je sve što im je potrebno ovo ljeto. Mirni rakovi bježat će od buke i nepoznatih ljudi. Ukoliko niste spremni godišnji odmor provoditi pekući se na suncu, s rakom kojem je jedini izlazak do dućana i odlazak na sladoled u poslijepodnevnim satima, zvijezde vam predlažu da preskočite ljetovanje s dosadnim rakovima i potražite veselije društvo.

Lav

Tašti lavovi će i ove godine birati destinacije za odmor prema rasporedu događanja. Nije bitno što se događa, bitno je samo da bude kamera, reflektora i foto reportera. Lavovima je važno da se vrate s ljetovanja i prepričavaju dogodovštine s plaže. Primjerice, kako je poznata glumica ležala na plaži pored njih, ili kako ih je poznati pjevač pitao koliko je sati. Želite li biti u centru događanja ovo ljeto provedite s lavovima. Oni jednostavno imaju nos za to.

 

Djevica

Mirne i tihe djevice biraju takav odmor. Njima predlažemo da sa rakovima odu na godišnji odmor, oduševit će se. Budući da su opsjednute čistoćom, djevice će ovo ljeto pokazati svoju tamnu stranu i doslovno će mesti pijesak s pješčanih plaža. No u svakom slučaju djevice će uživati u miru i tišini sami sa sobom gdje god da se nalazili.

Vaga

Romantičnim vagicama odmor nije odmor ako se uz njih ne nalazi njihova ljubav. Izbirljive vage birat će destinacije po izgledu. Prije nego se odluče gdje će, prelistat će sve moguće brošure i izabrat će najljepšu sliku za svoj odmor. Cijena nije uvjet njihovog godišnjeg odmora. Galantni kakvi već jesu birat će romantična i skupa mjesta za svoj odmor.

Škorpion

Strastvenim škorpionima, zvijezde ovo ljeto preporučuju da na godišnji odmor idu sa aktivnim ovnovima. Njihovo međusobno razumijevanje u zaobilaženju dosade i ljenčarenja idealan su spoj za ova dva znaka. Škorpioni će ovo ljeto biti najveći zavodnici na plaži. Vodit će se mišlju što više to bolje. Zvijezde predlažu da godišnji odmor škorpioni provedu bez svojih partnera, iako ih ni prisutnost partnera neće spriječiti u ljetnim avanturicama.

Strijelac

Egzotični strijelci i ove godine će poželjeti ljetovanje na što daljim destinacijama. Šarolika ponuda turističkih agencija dovest će ih u nedoumicu, te bi od prevelikog biranja mogli ostati doma. Pustolovni i druželjubivi strijelci idealan odmor mogli bi doživjeti sa blizancima, ukoliko njima ostave da donesu odluku o mjestu ljetovanja. Strijelci vole biti dugo na godišnjem odmoru, brzo se prilagode novom načinu života, zato je dobro da uvijek imaju nekoga kome će se vratiti.

Jarac

Jarci će se teško odvojiti od posla, te je moguće da zaborave na godišnji. No oni koji će otići na ljetovanje, uglavnom će boraviti u šumi ili u planinama. Rijetko koji jarac će se naći na plažama uz more. Međutim, gdje god bili trebat će im dugo da se naviknu na odmor. Škrti jarci odmor će organizirati kod prijatelja u vikendici ili na nekom drugom besplatnom mjestu.

Vodenjak

Za razliku od strogo organiziranih jarčeva, vodenjaci će svoj odmor provesti neplanirano. Moglo bi im se desiti da zaborave javiti šefu da odlaze na ljetovanje. Krajnje neobično za vodenjake da donose odluku o putovanju u trenu, bez ikakve najave. No, ovo bi se ljeto vodenjaci mogli najbolje provesti. Dovoljno je samo  da imaju putovnicu i nešto malo novaca uz sebe i njihov odmor je savršen.

Ribe

Idealan odmor za ribe je na moru uz voljenu osobu. Ribe se najbolje osjećaju ako su okružene svojim voljenima, još ako su u blizini vode, nema nitko sretniji od njih. Ribe dubljeg džepa mogle bi krstariti Mediteranom ili provesti godišnji odmor na obalama egzotičnih zemalja. Savršeno društvo za ljetovanje su vage.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije