Iznenadit će vas što zapravo muškarci vole na ženama!

Iznenadit će vas što zapravo muškarci vole na ženama!

Iznenadit će vas što zapravo muškarci vole na ženama!
  • Objavljeno: Srijeda, 28.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Seks i veze

Ako pitate nekog muškarca što ga prvo privuče na ženi, odgovor će sigurno biti lijepo lice ili obla stražnjica. Iako svi znaju da vrijednost osobe nije mjerljiva u njezinim fizičkim karakteristikama, već unutarnjim osobinama, većina se ipak na početku fokusira na vanjski izgled.

Što muškarci najviše vole na ženama, saznajte u nastavku!

Visoki ton glasa

Mogla bi vas šokirati činjenica da muškarci više vole žene s piskutavim i višim tonovima glasa.

Naime, istraživanja pokazuju da su visoke tonove glasa, muškarci povezuju s mladim i energičnim ženama, a ujedno ih smatraju i ženstvenijima. Suprotno tome, žene više vole muškarce s dubljim glasom jer im odaju dojam sigurnosti i snage.

Otkrivamo 4 tajne neodoljive privlačnosti i seksipila!

Manje šminke

Tromjesečno istraživanje pokazuje da muškarci definitivno vole žene s manje šminke na licu.

Smatraju da žene s malo šminke mogu pokazati svoju stvarnu i istinsku ljepotu i da su znatno opuštenije i sigurnije u sebe od onih koje se skrivaju iza teže šminke.

Osmijeh

Osmijeh popravlja raspoloženje i čini nas privlačnijima!

Muškarci percipiraju osmijeh na podsvjesnoj razini i tumače ga kao pristupačnost i prijateljsku nastrojenost. Nasmiješeno lice je svakako ugodnije i privlačnije!

Saznajte koji tip muškarca najviše privlači žene!

Velike oči

Žene s velikim očima izgledaju ženstvenije i nježnije od ostalih žena tvrde muškarci. Veće oči također povezuju s boljim zdravljem i plodnošću.

Velike oči znak su veće količine estrogena u tijelu, stoga ne čudi da ih muškarci povezuju s većom razinom plodnosti.

Simetrija lica

Ne postoje u potpunosti simetrična lica, ali što je veća simetrija, muškarcima je žena privlačnija. Simetrija je povezana s dobrim genima i boljim zdravljem, smatraju.

Crvena boja

Crvena boja dokazano privlači muškarce. Ako želite privući svoju simpatiju, stavite crveni ruž ili obucite crvene cipele! Jednostavno, zar ne?!

Stražnjica ili nešto drugo?

Novije generacije muškaraca, poklonici su većih stražnjica. Međutim, ono što ne znaju jest da veća ili izbočena stražnjica nije nužno znak veće količine masnog tkiva, već zakrivljenosti kralježnice!

Istraživanje u turskoj je uključivalo muškarce koji su morali odabrati najprivlačniju ženu temeljem zakrivljenosti njihovih kralježnica. Ispalo je da su najprivlačnije one žene koje imaju kralježnicu zakrivljenu pod kutom od 45,5°, jer pod tim kutom njihove stražnjice izgledaju veće.

Saznajte kako privući ljubav svog života!

Prosječan izgled

Muškarci više vole prosječne djevojke, a odgovor se krije u evolucijskoj biologiji. Znanstvenici su utvrdili da žene s prosječnog izgleda imaju više različitih skupina gena, što je dobra stvar kada je riječ o reprodukciji. Muškarci to znaju na podsvjesnoj razini i zato biraju žene prosječnog izgleda.

Miris

Feromoni, ženski hormoni, mogu odati stanje našeg imunološkog sustava i razinu plodnosti. Muškarci osjete njihov miris i procjenjuju koja žena im najviše odgovara.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije