Kako zavesti Jarca?

Kako zavesti Jarca?

Kako zavesti Jarca?
  • Objavljeno: Petak, 23.12.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Jarac je uvijek fascinantan, nije ga tako lako upoznati. U stvari, morat ćete kopati duboko da biste pronašli put do njegovog srca. Ako vam je baš Jarac zapeo za oko, pokušat ćemo vam pomoći.

Jarac se čini kao da ga je lako shvatiti. Istina, on može biti predvidljiv. No, on će vas zapravo gotovo uvijek iznenaditi. Jedna stvar koju će priznati je ta da sam sebe najbolje poznaje. To može biti točno, da. Ali, i sam se ponekad šokira što mu sve budi interes! Točno zna kakvog partnera traži. Ali, čak je i Jarca moguće oboriti s nogu.

Jarac voli analizirati i kovati planove. Bez njih se osjeća nepotpuno. Drugim riječima, on traga za partnerom s određenim moralnim vrlinama, a ne za određenim tjelesnim atributima. U ljubavi, želji stabilnog i jakog partnera kojim se može ponositi.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Istina, nije ni on moralno nepogrešiv. Može se sakriti iza svojih skrupula i ideala, ali također može biti puno opušteniji nego što izgleda. Uvijek ima nešto za reći, ali ne dijeli savjete šakom i kapom. Suptilno će vam ubaciti hrpu ideja u glavu, a zatim gledati, čekati i vidjeti što ćete s njima učiniti. U stvari, činit će to sve dok ne vidi da ste ih razumjeli.

Većina Jarčeva voli kategorizirati ljude. Očajnički vam želi dodijeliti naljepnicu, staviti vas u označenu kutiju i na policu zajedno s drugim klasificiranim prijateljima.

Vrlo je oprezan kome otvara srce i vjerojatno će vam stereotipno dodijeliti naljepnicu prije nego što uspijete reći nešto. Ili ste u ovoj ladici ili u onoj. A kada vas napokon prokuži, vjerojatno neće odmah promijeniti mišljenje. Neko vrijeme ćete ostati u kutiji koju vam je namijenio.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Istina, to može biti zamorno, pa čak i uvredljivo, ali otkrit ćemo vam malu tajnu: ako u početku kažete i napravite ono što treba, Jarac će biti uvjeren da vas poznaje. A budući da vjerojatno neće promijeniti mišljenje, ipak je kardinalni znak (voli biti upravu), trebate već u samom početku imati pravu taktiku. A onda slobodno možete biti svoji!

Jarac nije hladan, ali želi biti siguran da vam može vjerovati. Kada i ako odluči da ste vrijedni truda i vremena, servirat će vam svoje srce na pladnju. Mora biti siguran da niste hiroviti, ćudljivi, previše slobodnog duha ili s njim zbog novca. Jarac definitivno nije škrt. Međutim, koliko god skromno živio, Jarac će uvijek željeti financijsku sigurnost.

Jarac se instinktivno zaljubljuje u velikodušne ljubitelje skupih stvari, kakav je Lav, ali intuitivno će se, u isto vrijeme, bojati ovakve osobe. U stvari, trudit će se da se ne veže previše jer jednostavno osjeti da ta kombinacija neće funkcionirati. Zašto? Mrzi pretrpjeti neuspjeh.

Poput Djevice, Jarac gotovo sve shvaća previše ozbiljno. S vremena na vrijeme je namjerno samokritičan i zna se narugati sebi. Vjerojatno će vam govoriti što trebate učiniti i kako to trebate učiniti. Možete mu se suprotstaviti, ali nemojte se braniti. Morate ostaviti dojam da shvaćate da je u pravu i da ćete odmah napraviti odgovarajuće promjene.

Samo pazite da ne naletite na njegovu tamnu stranu. Tiho i oprezno će vam se prišuljati, instinktivno znajući kako vas isprovocirati. A ima i fantastično pamćenje. U stanju je posegnuti desetljećima unatrag i pronaći nešto što će baciti na vas.

Ako to ne učinite, Jarac će misliti da imate svoj ​​vlastiti red, onaj koji se ne slaže s njegovim. Nikada to neće cijeniti kao neovisni kardinalni znakovi, poput Ovna i Vage. Jarac mora dominirati. Pa neka onda misli da je on taj koji upravlja stvarima, osobito s novcem.

Pročitajte kako se slažu Jarac i ostali znakovi!

Iznad svega Jarac želi emocionalnu sigurnost, ali u svakom trenutku, i financijsku. Dobar je s novcem, ali ne mora imati brdo novca. Samo želi biti siguran da će imati dovoljno novca da može normalno živjeti.

Ipak, Jarac će vam dati svoju ljubav, srce i dušu, kada je siguran da od vas može očekivati isto. Vrlo je povezan s obitelji. Malo je vjerojatno da će se preseliti u drugi grad, a kamoli u drugu državu. Želi ostati u blizini kuće ili barem si ostaviti dovoljno vremena da se odluči na tako veliki potez.

Također, Jarac će ostati u vezi kada i nije baš onakva kakva bi želio da bude. Naravno, žalit će se svojim prijateljima i obitelji, pa čak vas i upozoriti da će otići. Ali potrajat će dok ne odluči otići bez osvrtanja. Kao i Ovan, mrzi razmišljati o tome što će propustiti ako ode, ali jednostavno ne može podnijeti oproštaje uz suze. Jarac je čovjek koji želi dugoročne obveze. Obožava svoju obitelj i naporno radi kako bi se mogao brinuti o svima oko sebe. On je i fantastičan otac.

Čak i ako je Jarac rođen pesimističan, nije naivan. Ono što vi nazivate negativnim, on će nazvati realnim. Gotovo uvijek je konzervativan. Začudo, Jarcu ne smeta agresivnost u spavaćoj sobi. U stvari, vjerojatno će biti i više nego dobrodošla. No Jarac nije verbalni tip ljubavnika poput Blizanaca, Ovna ili Strijelca. Veća je vjerojatnost da će ispričati vic nego da će pričati u naletu strasti. Jarac, u krevetu, ponekad može biti tvrd orah. Može se suzdržavati neko vrijeme, ali kada se opusti i postane mu ugodno s vama čeka vas prava poslastica. Što god učinili, ne analizirajte ni komentirajte seks, osim ako mu ne mislite pjevati hvalospjeve! Jarac je osjetljiv kada se razotkrije!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije