Kako zavesti Ribe?

Kako zavesti Ribe?

Kako zavesti Ribe?
  • Objavljeno: Utorak, 28.02.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Ribe su najčešće pogrešno shvaćen znak Zodijaka. Ne postoji ništa slabo u Ribama, kako mnogi astrolozi tvrde. A nisu ni neodlučne! Ribe su mirne, jake, vođenje nagonima i pametne. Pa kako onda zavesti ovako kompleksnu osobu?

Evo u čemu je problem. Nije lako doći do stvarne srži Riba. One ne vole nositi srce na rukavu, ne vole dijeliti sve misli koje prolaze kroz njihov uvijek ubrzan, kompleksan um. Ribe misle prije nego što govore i razmišljaju o svijetu i svemu u njemu. Uvijek imaju svoje ciljeve na umu, čak i ako ne djeluju odmah. Neće odmah reći ono što žele. Prvo će vas testirati. Njihova taktika je da idu okolo i vama puštaju da popunite praznine. Na taj način, mogu procijeniti jeste li za njih. Sjedit će mirno i pustiti vas da ih uvjerite, ili će vas voditi kroz razgovor i vidjeti koliko dobro im odgovarate.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ribe razumiju svijet i sve njegove različite stanovnike. Drugim riječima, Ribe mogu biti suosjećajne čak i ako im netko nije simpatičan. Točno znaju što treba reći da se osjećate bolje. Ponekad mogu ostaviti dojam da su snobovi. Ali to nikako nije točno! Mnogo puta su rođene s aurom elitizma i urođene elegancije. Ne pokušavajte ih promijeniti. Nećete uspjeti.

U poslu su snažni ​​individualci jer razumiju srž stvari i mogu utjecati na ljude oko sebe. Lijepe su, inteligentne i snalažljive. Ako ikada upoznate Ribe koje se prikazuju slabima, nemojte nasjesti. Istina je sasvim suprotna. Ona su snalažljive kao mačke i jednako brze.

Mnogi astrolozi kažu da su Ribe sanjari, ali to nije točno. Ribe imaju jasan cilj na umu makar se vama činilo da zaneseno gledaju u daljinu. Ribe znaju gdje žele biti i daju sve od sebe da tamo stignu. Nevjerojatno su dobre u svom poslu, a ponekad ne dobiju priznanje koje im pripada, jer sve rade bez prigovora i, naoko, bez napora. Nemojte da vas prevari njihova mirnoća. One su uvijek na vrhuncu zadatka.

Da, Ribe žele pravu ljubav, ali cijeli paket je važniji od pojedinih atributa. Svaka je Riba drugačija. Neke brinu više o novcu, neke o izgledu partnera (iako je to manje bitan čimbenik za sve Ribe), a neke žele partnera koji će izvući njihovu blistavu i nestašnu prirodu koja u njima spava. Ali jedna stvar je sigurna: Ribe iznad svega žele brak iz ljubavi.

Pročitajte kako se slažu Ribe i ostali znakovi.

Ribe mogu biti vrlo praktične. One instinktivno znaju gdje će stvari funkcionirati, a gdje neće. Neće ostati u vezi ako ne vjeruju da ta veza nečemu vodi. Ako partner ne daje, nije velikodušan i pun ljubav ni Ribe neće biti takve.

Ribe doista žive za ljubav. Žele pravu ljubav, partnera koji je ljubavnik i najbolji prijatelj. To čini Ribe odličnim izborom za dugoročnog partnera. Jednu stvar treba imati na umu, a to je da se Ribe trebaju kreativno izraziti. Iako će se posvetiti ljubavnom partneru i učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi ga usrećile, i dalje trebaju posao ili hobi (čak i ako je to samo čitanje) koji će im omogućiti da koriste um. Ribe imaju fantastičnu maštu, ali ne vole dugo stagnirati.

Ribe su pomalo tajanstvene kada je u pitanju njihov seksualni život. Ali jedno je sigurno: kad se svjetla ugase, Ribe iznenađuju! Ribe su seksi, senzualne i pune ljubavi. Ali seks bez osjećaja nije nešto što prakticiraju. Ako želite zavesti Ribe, budite romantični. Otvorite bocu vina, zapalite nekoliko svijeća. Ribe su strastvene i senzualne. Žele partnera koji će ih cijeniti i poštovati. Nemojte komplimentirati samo njihov fizički izgled. Pohvalite njihovu osobnost i karakter. Razgovarajte o budućnosti, svijetu, prirodi i ljepoti. Držite se podalje od ogovaranja jer će to u njima pobuditi nepovjerenje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije