Povećajte libido i uživajte!

Povećajte libido i uživajte!

Povećajte libido i uživajte!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.04.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Imate problema s niskim libidom? Vraćanje libida na zavidnu razinu je lakše nego što ste mislili. Probajte ove jednostavne trikove koji će povećati želju za seksom, učiniti vas samopouzdanijima i više seksi tijekom cijelog dana.

Joga

Istraživanja su pokazala da tjelovježba povećava želju za seksom jer pospješuje cirkulaciju u cijelom tijelu, uključujući i područje reproduktivnih organa. Znanstvenici su otkrili da je joga naročito dobra za povećanje seksualne želje kod žena.

Uredite spavaću sobu

Ako ste vi i partner već duže zajedno sasvim je normalno da je strast u spavaćoj sobi manja nego što je bila na samim počecima. Dobar početak je uređenje spavaće sobe. To ne znači da morate kupiti novi namještaj, ali se potrudite da spavaća soba postane ugodno mjesto koje će vas mamiti na maženje i seks.

Kava

Osim što će vas razbuditi, kava može povećati želju za seksom. Neka istraživanja su pokazala da je kava jedan od najboljih afrodizijaka. Kofein će vam dati dodatnu energiju i izdržljivost kako bi seks bio što bolji.

Rano započnite predigru

Započnite dan sa slanjem provokatnivne poruke ili slike. Na kraju radnog dana ćete oboje znati što vas čeka, a to želju za seksom može samo dodatno povećati. Razmišljanje o seksu će potaknuti oslobađanje hormona koji povećavaju žudnju za seksom kao što su dopamin, serotonin i testosteron.

Razvijajte osjetilo mirisa

Znanstvenici su dokazali da miris partnera može povećati želju za seksom. Zvuči odvratno, ali najveći učinak ima miris znoja. Zagrlite ga kada dođe doma umoran i znojan i neka seks bude divlji i pun strasti, jer on takav i treba biti.

Jedite voće

Kivi i mango su puni vitamina E koji poboljšavaju cirkulaciju. Banane sadrže kalij koji povećava snagu mišića. Šipak sadrži antioksidanse koji također pospješuju protok krvi u tijelu. Adekvatan unos voća je temelj pravilne prehrane koja je ključna za održavanje zdravlja cijelog tijela, ali i povećanja želje za seksom.

Čitajte o seksu

Razmišljanje o seksu može povećati razinu testosterona kod žena. Čitanje erotične priče će probuditi maštu u krevetu. Osim što stvara osjećaj uzbuđenosti, čitanje erotične priče će vam dati neke nove ideje koje možete primijeniti u seksu.

Obucite nešto crveno

Crvena je s razlogom boja ljubavi. Osim što će vam dati više samopouzdanja, privući će pažnju vašeg partnera. Mala crvena haljinica ili seksi crveno donje rublje će biti sasvim dovoljni da vratite strasti u krevetu.

Mazite se

Oksitocin se oslobađa tijekom diranja, grljenja ili maženja s osobom koju volite. Ovaj hormon će povećati želju za seksom, ali i pomoći da se vi i partner osjećate povezanijima.

Obucite seksi donje rublje

Žene često misle da je seksi donje rublje poklon samo za muškarce, ali se varaju. Uložite u seksi donje rublje koje se vama sviđa i u kojemu se vi dobro osjećate jer to je ono što je seksi muškarcima. Nosite ga cijeli dan na poslu jer ćete imati više samopouzdanja bez obzira na to što samo vi znate što vam je ispod odjeće. Znanstvenici su dokazali da seksi rublje kod žena značajno povećava želju za seksom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije