Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Telefonski seks za početnike

Telefonski seks za početnike

Telefonski seks za početnike
  • Objavljeno: Utorak, 02.02.2010.
  • Broj pregleda: 2.420
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Možete početi s jednostavnim pitanjem kao što je: "Što imaš na sebi?" Ostatak vremena usredotočite se na disanje i razgovor. Ako se osjećate malo čudno, nedavno istraživanje magazina Cosmopolitan, donosi da 85 posto muškaraca želi voditi ljubav sa svojom djevojkom preko telefona. 

Telefonski seks je popularan iz bezbroj razloga. Broj jedan, siguran je. Vi doslovno vodite razgovor do mjesta gdje želite biti dodirivani. Nije vam potrebna zaštita. Telefon također može biti intenzivno intiman i zbližiti vas i partnera kada ste na različitim mjestima ili u različitim zemljama.  

Dobar telefonski seks zahtijeva povjerenje onoliko koliko i dobar signal. Nakon što ste uspostavili povjerenje možete uživati u seksu sa svojim najsnažnijim spolnim organom - mozgom.

Telefonski seks može biti odličan način da oživite svoje najdublje fantazije bez pokušaja da radite stvari koje bi mogle biti teške ili nemoguće. Što možete učiniti kako bi poboljšali iskustvo i dobili najbolje od telefonskog seksa? Za početak, radite ono što inače radite kada razgovarate na telefon.

Telefonski seks dolazi, naravno, kada poziv krene prirodno, ali, kako vrijeme prolazi, svjetlo se isključuje, skida se odjeća i onda ćete doći do glavnog događaja. Najbolje je voditi opušteni razgovor koji skreće ka erotskom. Da bi došlo do prijelaza, u nekom trenutku tijekom razgovora prebaciti se na seksi temu kao što je pitanje što misli o telefonskom seksu ili podijelite neku svoju fantaziju. Pitajte  što vas zanima. Slušajte.

Jedna stvar koju ne treba ograničiti su detalji. Što jasniji i specifičniji opisi vodit će razgovor u pravom smjeru. Opišite svaku pojedinu stvar. Recite točno gdje i kako želite to činiti. Koristite svoj glas i svoje tijelo kao sredstvo zavođenja.

Nakon što ste se opustili, telefonski seks zahtijeva pitanja i odgovore. Budite deskriptivni, a zatim postavite pitanje kako bi vaš partner preuzeo inicijativu.  Postavljanjem pitanja i davanjem odgovora, telefonski seks vas uči kako se osloboditi i tražiti ono što vam treba.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije