Ovo je najpopularniji mjesec za preljube!

Ovo je najpopularniji mjesec za preljube!

Ovo je najpopularniji mjesec za preljube!
  • Objavljeno: Subota, 10.09.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123rf

Kategorija: Seks i veze

Prema novom istraživanju, preljubnici će vjerojatnije započeti aferu u rujnu nego u bilo kojem drugom mjesecu. Prije je siječanj bio na vrhu ljestvice kao najčešći mjesec za preljub, a sada ga je rujan prestigao.

Ključni razlog iza jesenskog porasta afera od 22% je pritisak koji duži godišnji odmori stavljaju na dugogodišnje veze. Trećina žena (32%) i sličan broj muškaraca (34%) rekli su da ih je dulja izloženost partneru na odmoru natjerala na razmišljanje o novom početku. To što su sa svojim partnerom svaki dan na godišnjem odmoru učinilo ih je MANJE privlačnima za 29% žena i 31% muškaraca. Postupni prestanak rada od kuće još je jedan čimbenik jesenskog uspona prevara.

Petina muškaraca (21%) i sličan broj žena (19%) rekla je da je vjerojatnije da će varati kad se vrate u ured. Rezultati su to nove ankete IllicitEncounters.com, vodeće britanske web stranice za preljube na 2000 ljudi, koje pokazuje kako se trendovi u vezama mijenjaju zbog pandemije.

Zbog pandemije manje se izlazilo zimi, ali nas je više natjerala da živimo za trenutak

Siječanj je tradicionalno uvijek bio najčešći mjesec za prevare jer su nesretni supružnici Novu godinu iskoristili za potragu za novim partnerima, ali to se promijenilo u posljednje dvije godine. Rujan je kao najizgledniji mjesec za aferu odabralo 32% muškaraca i 31% žena. Siječanj je sada na drugom mjestu - izabralo ga je 24% muškaraca i 22% žena. Trećina muškaraca (34%) i sličan broj žena (31%) rekli su da je pandemija promijenila njihove navike u izlascima i upoznavanju.

Petina muškaraca (22%) i 23% žena rekli su da je manja vjerojatnost da će upoznati nove ljude zimi kada su stope zaraze bile veće. Trećina 32% muškaraca i 31% žena rekli su da je vjerojatnije da će 'živjeti za trenutak' i riskirati u ljubavnom životu zbog pandemije.

Jessica Leoni, stručnjakinja za seks i veze s IllicitEncounters.com, rekla je: "Sex-tember znači porast afera. Ove će godine to biti još izraženije jer rad od kuće postupno prestaje i sve više nas se vraća u ured. Afere su tradicionalno uvijek imale vrhunac u siječnju, ali dok je novogodišnja stopa prevara još uvijek jako velika, jesen je sada vrhunac preljuba. Mnogi od nas se zasite partnera nakon dva ili tri tjedna na godišnjem odmoru i vratimo se na posao odlučni da se malo zabavimo s nekim novim. Pandemija je natjerala više nas da živimo za trenutak i prodrmamo naše živote ako stvari ne funkcioniraju."

llicitEncounters.com uživa u najprometnijoj godini u svojoj 19-godišnjoj povijesti jer je kraj Covid krize izazvao bum varanja.

Najpopularniji mjeseci za preljub

1. rujan

2. siječanj

3. srpanj

4. lipanj

5. kolovoz

6. svibanj

7. listopad

8. ožujak

9. studeni

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije