Zabavne činjenice o Bikovima

Zabavne činjenice o Bikovima

Zabavne činjenice o Bikovima
  • Objavljeno: Utorak, 12.05.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Jak i pouzdan, Bik se ne boji teškog rada i najdraže mu je kada ubire plodove vlastitog rada.

Voli sve što je lijepo i fino. Bik je materijalist, ali senzualan i taktičan. Stabilan je i konzervativan, jedan je od najpouzdanijih znakova zodijaka. Iako će ga neki smatrati tvrdoglavim, ovaj znak će odraditi posao do kraja i pobrinuti se da apsolutno sve zadovoljava standarde. Jako je kreativan i uživaju u tome kada nešto izrađuju vlastitim rukama.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Prijatelji i obitelj

Bik je obiteljski tip. Učinit će sve da zaštiti voljene osobe. Ima dobar smisao za humor i inteligentan je, stoga će uvijek biti ugodno društvo. Veliki broj ljudi će se obratiti upravo Biku kada im treba neki savjet ili pomoć. Jednom kada s nekim postanu prijatelji i steknu povjerenje, taj odnos će trajati do kraja života. Vjerni su i spremni pomoći. Većina prijateljstava traje od djetinjstva, a obećanja doživljavaju vrlo ozbiljno.

Cijene vrijeme koje mogu provesti s prijateljima i obitelji. Bik obožava djecu i uvijek će htjeti sudjelovati u obiteljskim događanjima. Voli organizirati zabave u vlastitom domu i nije mu problem ugostiti puno prijatelja i rodbine.

Karijera i novac

"Stabilnost" je ključna riječ ovog znaka. Ključna fraza je "ja imam". Bik voli novac i ne boji se teškog rada da bi ga stekao. Na poslu je odgovoran, strpljiv i temeljit. Jednom kada postavi neki cilj, napravit će apsolutno sve da ga i postigne, bez obzira na to koliko je ostvarenje tog cilja komplicirano.

Vole nagrade koje dobiju nakon teškog rada. Vole se okružiti materijalnim stvarima i uživaju u finoj hrani i luksuzu. Rad je važan, ali je još važniji život koji rad omogućava. Bik definitivno zna uživati u životu.

Bik odlično upravlja novcem. Uvijek će na vrijeme platiti račune i ostaviti nešto sa strane. Rijetko ćete ga vidjeti kako nemilice troši. Bik će kupiti stvar koja mu se sviđa, ali neće dopustiti da to ugrožava njegovo financijsko stanje. Karijere koje mu najbolje leže su bankarstvo, medicina, školstvo i graditeljstvo.

Ljubav i seks

Budite spremni potrošiti dosta vremena kada je u pitanju seks. Bik je jako senzualan i osjetljiv na dodire. Ne voli kada ga požurujete.

Otkrijte kako zavesti Bika!

Partner je obično istog statusa i može parirati Bikovom intelektu i želji da život učini boljim. Možete očekivati da će vas Bik darivati. To je jedan od načina da pokaže svoju privrženost.

Provjerite kako se Bik slaže s ostalim znakovima!

Zdravlje

Svaki znak ima dio tijela koji je najosjetljiviji na stimulaciju. Kod Bika je to grlo, vrat, uši, štitnjača, jezik, usta i donja čeljust.

Vladajući planet

Bikom vlada Venera. To je planet koji vlada nježnošću, harmonijom, ljepotom, šarmom, emocionalnim kontaktom, pjevanjem, umjetnošću, kulturom i moralom.

Boja

Boja Bika je ružičasta.

Kamen

Kamen Bika je emerald.

Sretni brojevi

Sretni brojevi Bika su 2 i 8.

Kompatibilnost

Bik se najbolje slaže s Vagom i Jarcem.

Suprotan znak

Suprotan znak Bika je Škorpion.

Najbolji poklon

Najbolji poklon za Bika je parfem, nešto za okućnicu i alat.

Karakteristike koje voli

Boravak u prirodi, izrađivanje rukotvorina i vrijeme provedeno s obitelji.

Karakteristike koje ne voli

Nestabilnost, požurivanje i boravak u zatvorenome.

Dom

Bik pripada drugoj kući. Druga kuća se fokusira na vrijednosti, slobodu, sposobnost zarađivanja, unutarnje i vanjske resurse.

Poznati bikovi

Jack Nicholson, Leonardo da Vinci, Renee Zellweger, David Beckham, Christina Hendricks, Bono, George Clooney, Stevie Wonder, Janet Jackson, Tina Fey i Cher.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije