Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Horoskop za travanj

Horoskop za travanj

Horoskop za travanj
  • Objavljeno: Srijeda, 01.04.2015.
  • Broj pregleda: 1.678
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Opći pregled

Drugi mjesec proljeća neće biti najpozitivnija faza života za mnoge znakove zodijaka. Neke može čekati razočaranja, dok drugi mogu naići na velike probleme, stečaj i kraj obiteljskih odnosa. Takva situacija je zbog nesretnog položaja Sunca i Plutona. Ti planeti će u travnju formirati posebnu kombinaciju koja će im omogućiti jači negativan utjecaj. U stvarnosti, to nije najgora situacija koja može nastati. Treba obratiti posebnu pozornost na zdravlje i financije. Odnosi će patiti, ali uglavnom su to odnosi s prijateljima, a ne obitelji. U svakom trenutku može promijeniti situaciju u svoju korist, bez obzira na to koliko komplicirano izgleda.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

U travnju će svi znakovi zodijaka imati dodatnog zaštitnika. Za vodene znakove će to biti Mjesec (kao u posljednjem razdoblju). Imat će dovoljno snage blokirati lavovski dio negativnosti. Vatreni znakovi će biti pod zaštitom Merkura, planeta koji podržava diplomaciju, posao i financije u cjelini. Pozitivan utjecaj Merkura može se pokazati u bilo kojem obliku, od dobrih okolnosti do novih okolnosti koje će odmah promijeniti živote vatrenih znakova. Zemljani znakovi će, kao i Vodeni, pasti pod zaštitu Mjeseca. Takva situacija se ne pojavljuje prečesto. Zemljani znakovi će dobiti posebnu, pojačanu razinu percepcije koja im može promijeniti životne prioritete. Zračni znakovi će biti pod zaštitom Neptuna, vladara zemaljskih i nebeskih voda. Neptun će biti posebno blag prema onima čiji posao zahtijeva često putovanje.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Mars će svim znakovima pružiti snažnu i sveobuhvatnu podršku. Saturn će također biti na našoj strani ovog mjeseca. Kao i Crni Mjesec, nepredvidljiv i tajanstven objekt Sunčevog sustava. Njegov utjecaj će dovesti do toga da će mnogi ljudi osjećati blizinu drugih razina postojanja. Granice između svjetova će u travnju biti posebno tanke. Travanj će biti kompliciran, ali živ i dinamičan mjesec.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije