Zašto se muškarci ne mogu nositi s jakim ženama?

Zašto se muškarci ne mogu nositi s jakim ženama?

Zašto se muškarci ne mogu nositi s jakim ženama?
  • Objavljeno: Utorak, 30.08.2016.
  • Broj pregleda: 4.915
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Što to točno znači jaka žena? Ona je osjetila patnju, slomljeno srce i dopustila samoj sebi oprostiti nekoliko puta za redom. Jaka žena je samodostatna, neovisna, puna ljubavi i ne boji se pokazati ranjivost. Jaka žena zna da ste u jednom trenutku učitelj, a već u drugom trenutku učenik. No, većina muškaraca ne zna kako se nositi s jakom ženom.

Njoj ne treba muškarac da bi se borio za nju

Muškarci vole kada se osjećaju potrebnima. Želi znati da se bori za vječnu ljubav i divljenje. Jaka žena će pokazati ljubav, ali je istovremeno neovisna i može upravljati svojim životom. Borit će se za vezu, ali ne treba muškarca da se bori umjesto nje. Jaka žena neće sjediti i čekati muškarca da pronađe rješenje. Ako ste u vezi s jakom ženom, budite spremni hodati uz nju, a ne ispred ili iza nje.

Zna što želi

Jaka žena točno zna što hoće, kako to ostvariti i zadržati. Ako joj se neki muškarac sviđa, napravit će prvi korak. Gotovo nikad neće čekati. Velikom broju muškaraca je ova osobina zastrašujuća. Jaka žena nije submisivna. Voli svim srcem, ali može nastaviti živjeti i bez muškarca.

Provjerite koje osobine svaku ženu čine neodoljivo privlačnom!

Zahtijeva iskrenost i cijeni ranjivost

Muškarcima ponekad treba više vremena da se otvore i pokažu svoje osjećaje. Jaka žena će tražiti muškarca koji može biti iskren i ranjiv. Ne boji se prošlosti i traži muškarca koji će uvijek biti iskren, bez obzira na sve.

Jaka žena se ne boji intimnosti

Jaka žena će izazvati muškarca na svakoj razini. Zahtijevat će intimnost na svim razinama, od razgovora do vođenja ljubavi. Ništa neće zadržati za sebe. Zahtijeva strast, požudu i želi se osjećati kao da je jedna i jedina prava.

Zna prepoznati laž

Jaka žena je iskrena i očekuje potpuno povjerenje u vezi. Može namirisati laž. Nemojte joj davati razloga za nepovjerenje i gradite vezu na iskrenosti i istini. Nikada neće tolerirati laži i bit će u stanju prekinuti s vama bez imalo poteškoća.

Zahtijeva dosljednost

Jaka žena ne podnosi nedosljedno ponašanje. Želi muškarca koji je dosljedan, koji ju poštuje i drži do svoje riječi. Ako počne osjećati da se njome igrate ili da ste se počeli povlačiti, bez ikakvih problema će prekinuti taj odnos. Želi bezuvjetnu ljubav, a svako nepoštovanje je dovoljan razlog za prekid.

Saznajte kako postati jaka i neovisna žena!

Intenzivna je

Zna da je jako moćna i svjesna je da se može nositi s gotovo svakom preprekom. Bez srama će s vama podijeliti svoje emocije, misli i traume, a od muškarca će očekivati isto to.

Neće vas čekati

Ovakav tip žene će vas slijediti svuda ako zna da ste joj potpuno predani. No, onoga trenutka kada se počne osjećati zanemareno, pušta vas da odete. Neće čekati da muškarac odluči želi li ju ili želi nekoga drugoga. Jaka žena ne igra ovakve igrice. Ili ste tu ili niste.

Voli bezuvjetno

Voli iskreno, nesebično i bezuvjetno. Kada osjeti da joj je ta ljubav uzvraćena, napravit će sve što može da muškarcu pokaže još više ljubavi. Ohrabrit će ga, podržati i boriti se za njega. Neki muškarci se ne mogu nositi s ovakvom ljubavi. No, koliko god vas voljela, prekinut će bez ustručavanja ako joj pokažete da niste vrijedni njenih osjećaja.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije