Isprobajte ove vježbe za bolji seks!

Isprobajte ove vježbe za bolji seks!

Isprobajte ove vježbe za bolji seks!
  • Objavljeno: Nedjelja, 04.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Niste zadovoljni seksualnim životom? Ako mislite da bi vaš seksualni život trebao biti intenzivniji ili da vam nedostaje kondicije i fleksibilnosti, na pravom ste mjestu. U nastavku vam donosimo vježbe koje će zadovoljiti vaše seksualne apetite u svakom pogledu.

Kardio vježbe

Ova vrsta vježbe može pojačati užitak vaš i partnerov užitak. Aktivnost koja ubrzava rad srca i disanje, poput brzog hodanja, biciklizma ili plivanja, smanjuje stres i može povećati protok krvi u cijelom tijelu. A to znači i na intimnom području i na abdomenu. To je plus za oba spola: kod muškaraca pruža jače erekcije, a kod žena veću uzbuđenost.

Jačanje trbušnih i leđnih mišića

Snažni i fleksibilni trbušni i leđni mišići podupiru cijelo tijelo. To uključuje i aktivnosti u krevetu.

Poza žabe

Iako ne zvuči seksi, stajanje u ovoj pozi učinit će vas fleksibilnijim tijekom vođenja ljubavi. To je intenzivna vježba izdržljivosti koja jača unutarnju stranu bedara, prepone i kukove. Ova poza oslobađa od stresa što može biti pravo olakšanje kada su u pitanju aktivnosti u krevetu.

Izvijanje unatrag

Kleknite i savijte tijelo unazad pod kutem od 45 stupnjeva na nekoliko sekundi. Potom se vratite u početni položaj, opustite tijelo i ponovite vježbu nekoliko puta. Vježba zahtjeva izdržljivost.

Kegelove vježbe

Jačanjem zdjelice jačate i svoje orgazme. Ovu vježbu češće izvode žene iako se preporuča i muškarcima jer može spriječiti prerane ejakulacije. Istraživanja su pokazala da pola ljudi ovu vježbu ne izvodi ispravno.

Dame, ako stavite prst u vaginu, trebale biste osjetiti stisak i povlačenje prema gore. Muškarci, pružite lagani otpor prstu pokušavajući podići penis.

Daska

To je savršen način za jačanje najdubljeg sloja trbušnih mišića, zajedno s nadlakticama, bedrima i stražnjicom. Ovi mišići vam pomažu u stabilizaciji. Zadržite položaj 60 sekundi ili dulje.

Mačka

Razmislite o ovoj joga pozi kao o još jednom obliku predigre. Mačka opušta kralježnicu, pomaže vam ujednačiti ritam disanja i fokusira vas na neprekidan tok izvođenja vježbe.


Podizanje kukova

Ovom vježbom učvršćujete stražnjicu i leđa te pospješujete izdržljivost i fleksibilnost.

Vježbanje u paru

Parovi koji se zajedno bave fizičkom aktivnošću imaju bolje seksualne odnose. Osim što ćete nakon treninga biti fizički privlačniji partneru, usklađivanjem tempa trčanja i disanja jačate emocionalni aspekt vaše veze.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije