Pogledajte kako su naše čitateljice i čitatelji ocijenili Blista vlažne maramice

Pogledajte kako su naše čitateljice i čitatelji ocijenili Blista vlažne maramice

Pogledajte kako su naše čitateljice i čitatelji ocijenili Blista vlažne maramice
  • Objavljeno: Subota, 06.07.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Testeraj

U sklopu Testeraja odabrali smo sretne čitateljice i čitatelje koji su dobili priliku testirati BLISTA vlažne maramice nakon čega su javili svoje dojmove. Jesu li BLISTA vlažne maramice dobile prolaznu ocjenu kod čitatelja, što se čitateljima kod ovog proizvoda svidjelo, a što ne saznajte u nastavku teksta.

Stiglo nam je 15 recenzija za BLISTA multi purpose vlažne maramice, a dojmovi čitatelja su i više nego pozitivni. Štoviše, BLISTA multi purpose vlažne maramice su ispunile očekivanja svih čitatelja koji su ih isprobali.

Svaki od odabranih čitatelja dobio je 3 paketa BLISTA multi purpose vlažnih maramica, te po jedno pakiranje BLISTA floor i BLISTA VAF! vlažnih maramica za kućne ljubimce.

Na prvo čišćenje su osvojile naše čitatelje ugodnim mirisom lavande i vanilije i vrhunskom kvalitetom. Kao jednu od najvećih prednosti čišćenja ovim proizvodom čitatelji su naveli što maramice ne ostavljaju tragove na namještaju zbog čega nema potrebe za dodatnim brisanjem suhom krpom. Osim toga, maramice su se svidjele i osobama osjetljive kože jer ne isušuju ruke. Ovaj se proizvod toliko svidio našim čitateljima da su mu dali ocjenu odličan (4,87).

Sve dojmove naših čitatelja možete pročitati na poveznici ili klikom na sliku, a niže smo izdvojili nekoliko najzanimljivijih recenzija.

‘’Maramice su me zadivile mirisom jer nije intenzivan i odbojan kao kod maramica nekih drugih proizvođača te sam uspjela dosta detaljno s njima prebrisati prašinu da namještaj izgleda kao nov. Doslovno osvježavaju! Ugodno me iznenadilo i to što su maramice dosta kvalitetne jer nisu tanke da se pri brisanju rasparaju, već ostaje dojam kao da je u ruci krpa a ne vlažna maramica.’’ - Nina (30).

‘’Lako skidaju čak i masnoću s kuhinjskih površina. Jednostavne su za korištenje i štede vrijeme. Nema prskanja niti hrpe krpica za brisanje.’’ - Tihana (37).

‘’Nakon što uzmete maramicu osjeća se blagi miris. Inače ne volimo jake mirise sredstava za čišćenje tako da nam jačina odgovara (lavanda i vanilija, ali više naginje na lavandu). Maramice su taman vlažne. Gdje god da smo potegnuli, iza maramice nije ostao nikakav trag već samo čistoća. Oduševljen sam.’’ - Igor (42).

Kako biste bili u toku s novostima vezanima uz Testeraj i imali prednost prilikom prijava na testiranje pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije