Saznajte koju ocjenu su naše čitateljice dale Zoflora sredstvu za čišćenje i dezinfekciju!

Saznajte koju ocjenu su naše čitateljice dale Zoflora sredstvu za čišćenje i dezinfekciju!

Saznajte koju ocjenu su naše čitateljice dale Zoflora sredstvu za čišćenje i dezinfekciju!
  • Objavljeno: Četvrtak, 06.10.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Iza nas je još jedan uspješan Testeraj, a u ovom su naše čitateljice imale priliku isprobati Zoflora proizvode za čišćenje i dezinfekciju. Radi o koncentratu koji se može koristiti u razrijeđenom i nerazrijeđenom obliku za čišćenje gotovo svih površina u kućanstvu pa nas je zanimalo za što su ga sve koristile naše čitateljice i jesu li bile zadovoljne. Kako bi testiranje bilo zanimljivije, svaka od njih je dobila dva proizvoda različitog mirisa pa smo ih zamolili i da ih usporede.

Zoflora je dobila ocjenu 4,5 (odličan)

Prikupili smo 20 recenzija, a prosječna ocjena naših čitateljica za ovaj proizvod iznosi 4,5 (odličan). Sve čitateljice su se oduševile mirisima te se slažu da su stvarno dugotrajni. Više njih je naglasilo kako im se sviđa to što je Zoflora koncentrat pa se prilikom čišćenja ne troši puno proizvoda pa jedna bočica može dugo trajati. Većina naših čitateljica je zadovoljna učinkom prilikom čišćenja, a čak njih 19 je izjavilo da planiraju nastaviti koristiti Zofloru.

Detaljne recenzije možete pročitati klikom na link ili sliku ispod, a u nastavku smo izdvojili neke od najzanimljivijih komentara.

"Oba mirisa koja sam dobila su prekrasna. Bijeli pupoljci podsjećaju na starinske vrtove, a mandarina i limeta imaju pravi parfemski miris."

"Najviše mi se svidjelo to što je dovoljno malu količinu razrijediti u vodi tako da će mi jedna bočica dugo trajati. Također mi se sviđaju mirisi, nema onog jakog mirisa kemikalija kao kod drugih proizvoda za čišćenje i dezinfekciju."

"Sviđa mi se to što je prirodna i što ne smeta životinjama."

"Kuhinja visokog sjaja je bila super očišćena, bez vidljivih tragova krpe, ormari mirisni, cijela kuća mirišljava."

"Prije Zoflore očistim drugim sredstvima npr. za skidanje kamenca, a sa Zoflorom sam sigurna da sam sve čiste površine i dezinficirala. Zoflorom završavam čišćenje i moj dom je čist, mirisan i siguran za moju obitelj i pogotovo djecu."

"Sviđa mi se jer miris ostaje dugo nakon čišćenja, ne isušuje kožu ruku i nema nadražujuće svojstva za dišne puteve i oči."

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode, pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije