Prijavite se na Testeraj i isprobajte Nuxe Huile Prodigieuse Florale

Prijavite se na Testeraj i isprobajte Nuxe Huile Prodigieuse Florale

Prijavite se na Testeraj i isprobajte Nuxe Huile Prodigieuse Florale
  • Objavljeno: Petak, 24.09.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Centar Zdravlja

Kategorija: Testeraj

Koža nakon ljeta može biti suha i oštećena, a u potrazi za 3u1 proizvodom koji će nahraniti moju kosu, lice i tijelo, naišla sam na Nuxe Huile Prodigieuse Florale suho ulje koje me odmah oduševilo mirisom i mekoćom, što ste mogli pročitati u recenziji. Nuxe Huile Prodigieuse Florale suho ulje sadrži sedam 100% biljnih dragocjenih ulja prirodnog podrijetla koji su idealni za vrhove kose, ublažavanje strija i masažu lica.

Ako redovito pratite naš portal sigurno znate za Testeraj by Centar Zdravlja u kojem besplatno testirate proizvode. Ako želite postati dio te zabavne zajednice i isprobati Nuxe Huile Prodigieuse Florale suho ulje, samo kliknite na link ili fotografiju i ispuniti kratku prijavnu anketu!

Temeljem vaših prijava odabrat ćemo sretne dobitnice kojima će na kućnu adresu stići pakiranje Nuxe Huile Prodigieuse Florale suhog ulja od 30 ml.

Prijaviti se možete do utorka, 28. rujna u 12 sati, a izabrane kandidate ćemo nakon zatvaranja prijava obavijestiti mailom kojeg su ostavili u prijavi.

Pravila Testeraja možete provjeriti na linku.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije