Napokon sam isprobala kolagen! Ovo su moji iskreni dojmovi

Napokon sam isprobala kolagen! Ovo su moji iskreni dojmovi

Napokon sam isprobala kolagen! Ovo su moji iskreni dojmovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 19.07.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Testeraj

Koža, kosa i nokti su tri stvari s kojima nikako nisam zadovoljna, još od puberteta. Otkad znam za sebe imam problematičnu kožu lica, nokte koji su skloni listanju i pucanju, a ni sa svojom beživotnom kosom nisam pretjerano zadovoljna.

Probleme sam, koliko toliko, držala pod kontrolom korištenjem raznih preparata, no ono što nisam razumjela jest da se moj problem krije iznutra. Shvatila sam da moram nešto poduzeti kada sam na licu počela uočavati znakove starenja, a problemi s noktima i kosom su postali još gori. Ipak su stres, godine i poneka nezdrava navika učinili svoje.

Tada sam čvrsto odlučila nešto poduzeti i krenula istraživati koji proizvod bi mi najviše odgovarao riješiti probleme. Pretražujući relevantne internetske izvore i razgovarajući s kolegicama, sve mi je više pažnju privlačio kolagen, stoga sam odlučila dati priliku upravo tom proizvodu.

Iako se na tržištu mogu pronaći dodaci prehrani s kolagenom raznih proizvođača, odlučila sam se za Natural Wealth Kolagen Vital. Najviše me privuklo to što, osim kolagena, sadrži vitamin C, cink, mangan i hijaluronsku kiselinu. Ovakva formulacija doprinosi održavanju mladolikosti kože, a pomaže i održavanju normalne kose i noktiju te normalnom stvaranju vezivnog tkiva. S obzirom na moje, ranije navedene, probleme s licem, kosom i noktima, ova formulacija me oduševila jer mogu riješiti 3 muhe jednim udarcem.

Proizvod dolazi u tekućem obliku što omogućava bržu apsorpciju, a pakiran je u bocu od 500 ml, što je dovoljno za 20 dana korištenja. Svaki dan je potrebno popiti 1 dozu od 25 ml.

Bočicu sam prije konzumacije promućkala i ulila u dozirnu čašicu koja se nalazi u pakiranju, što znatno olakšava konzumaciju. Odmah po otvaranju bočice osjetila sam miris jagode, koji me podsjetio na sirupe kakve sam pila u djetinjstvu. No, intuicija me prevarila jer okus ovog kolagena nije nimalo nalik tim sirupima, već se radi o sasvim ugodnom okusu jagode koji nije umjetan ni presladak.

Prvih nekoliko dana sam kolagen konzumirala ujutro nakon doručka, direktno iz dozirne čašice. S obzirom na to da ponekad ne stignem doručkovati kod kuće, odlučila sam kolagen umiješati u smoothie na dane kada doručkujem ''s nogu''. Moram priznati da se okus kolagena savršeno stopio s okusom smoothieja i drago mi je da sam, sasvim slučajno, otkrila još jedan praktičan način konzumacije ovog proizvoda.

Kolagen je postao dio moje jutarnje rutine, a do sada sam popila otprilike pola bočice. Sve u svemu, moji dosadašnji dojmovi s ovim proizvodom su i više nego pozitivni. Svakako ću nastaviti s korištenjem jer jedva čekam vidjeti dugoročne rezultate!

Za kraj, imam još dobrih vijesti! Uskoro ćete i vi imati priliku isprobati Natural Wealth Kolagen Vital. Kako biste na vrijeme saznali informacije kako do proizvoda, čitajte nas i dalje te se pridružite Facebook grupi Testeraj by Centar Zdravlja kako vam rok za prijavu ne bi promaknuo!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije