Rezultati Testeraja: Kako su naše čitateljice i njihovi klinci ocijenili novi Čokolino Dark?

Rezultati Testeraja: Kako su naše čitateljice i njihovi klinci ocijenili novi Čokolino Dark?

Rezultati Testeraja: Kako su naše čitateljice i njihovi klinci ocijenili novi Čokolino Dark?
  • Objavljeno: Petak, 02.06.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Ako pratite našu rubriku Testeraj, onda već znate da su naše čitateljice tijekom svibnja imale priliku testirati i ocijeniti novi Čokolino Dark, napravljen od 100% cjelovitog zobenog brašna, bogat kakaom, a zaslađen isključivo čokoladom i datuljama. U ovom Testeraju sudjelovale su žene različitih dobnih skupina koje imaju djecu, a zanimali su nas njihovi iskreni dojmovi, kao i dojmovi malih sladokusaca.

Čokolino Dark je dobio ocjenu 4,3 (vrlo dobar)

Nakon testiranja Čokolina Dark prikupili smo 35 recenzija, a prosječna ocjena naših čitateljica iznosi 4,3 (vrlo dobar). Većina sudionica izjavila je da planira u budućnosti kupiti Čokolino Dark, a složne su i oko toga da bi ga preporučile obitelji i prijateljima. Iako se činjenica da je Čokolino Dark manje sladak od "klasične" verzije Čokolina nije svidjela svima, većina njih je upravo to istaknula kao prednost. Čitateljice su naglasile da ima "okus tamne čokolade", nekoliko njih je potvrdilo kako zaista osigurava dugotrajniji osjećaj sitosti te su ga opisale kao "zdrav obrok".

Djeca nekih ispitanica opisala su Čokolino Dark kao "pregorak" u usporedbi s okusom Čokolina na koji su naviknuli, no većina je uživala u novoj verziji. Posebno zadovoljne su mame koje paze da njihova djeca ne unose previše šećera pa im je i ova verzija bila dovoljno slatka.

Detaljne recenzije možete pročitati i klikom na link ili sliku ispod, a u nastavku smo izdvojili neke od komentara naših čitateljica.

"Osjeti se da nije zaslađen šećerom i to je super. Intenzivan, čokoladan, malo gorak, taman sladak."

"Vjerujem da će ljubiteljima tamne čokolade s višim postotkom kakaa biti bolji od običnog Čokolina. Sviđa mi se što nije presladak."

"Djeci se jako svidio Čokolino Dark, mislim najviše zbog tamnije boje, čokoladniji im je."

"Okus mi je odličan jer nije presladak, kao da jedem tamnu čokoladu s više kakaa. Podsjeća me na neku zobenu kašu s crnom čokoladom."

"Mislila sam da se klincima neće svidjeti jer je manje sladak, ali bio im je super."

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode, pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije