Ovaj mjesec isprobala sam najudobnije i najmekše menstrualne uloške, a imamo pakete i za vas!

Ovaj mjesec isprobala sam najudobnije i najmekše menstrualne uloške, a imamo pakete i za vas!

Ovaj mjesec isprobala sam najudobnije i najmekše menstrualne uloške, a imamo pakete i za vas!
  • Objavljeno: Srijeda, 23.08.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Kategorija: Testeraj

Ako pratite našu rubriku Testeraj, onda znate da vam povremeno preporučimo i ponudimo da i vi besplatno isprobate neki od novih proizvoda na tržištu, ali samo one koje smo i mi sami isprobali i bili zadovoljni njima. Ovaj put su to Violeta We Care Cotton Day&Night ulošci, a budući da inače koristim We care menstrualne uloške, bilo mi je drago da sam ih upravo ja imala priliku isprobati među prvima, i prije nego su se pojavili u prodaji.

Novi Violeta We Care Cotton ulošci s certificiranim pamukom imaju veliku moć upijanja i zadržavanja tekućine pa se mogu koristiti i tijekom dana i tijekom noći. Ovaj poseban proizvod je jedini deblji uložak na tržištu koji sadrži pamuk. Površinski sloj uloška je vrlo mekan pa sprječava nadraživanje kože, a pritom nježno štiti i prilagođava se svakom intimnom području. Dodatak u svakom pakiranju We care uložaka su i Intimo vlažne maramice za dodatnu svježinu.

Uskoro ćete i vi imati priliku besplatno isprobati nove Violeta We Care Cotton Day&Night uloške u sklopu rubrike Testeraj. Sve što trebate je pratiti naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja te se prijaviti na vrijeme.

We care uloške sam prvi put kupila neplanski, jednostavno uzela prve s police, i upravo su te vlažne maramice bile ono što sam zapamtila kao jako praktičan dodatak (u svakom pakiranju su četiri). Međutim, nisu one presudile u mojoj odluci da nastavim koristiti upravo ove uloške. Svidjelo mi što su jako mekani, a u isto vrijeme tanki, ali najvažnije mi je bilo to da ne izazivaju iritacije. Budući da imam menstruacije koje duže traju, obično to bude šest dana, često mi se dogodi da pred kraj, peti i šesti dan, osjećam nelagodu i počne mi smetati nošenje uloška jer mi koža bude iziritirana. Otkad koristim Violeta We Care Cotton to mi se više ne događa.

Osim dugog trajanja, kao i većinu žena koje poznajem, muči me pojačano krvarenje na početku. To znači nošenje većih uložaka, najčešće onih noćnih, i tijekom dana, što je, naravno, neudobno. Iako Violeta We Care Cotton Day&Night ulošci jesu veći i nešto deblji od "klasičnih", situaciju spašava upravo to što su toliko mekani. Koristila sam ih tijekom prva dva dana menstruacije i tijekom četiri noći i potpuno sam zadovoljna - bilo mi je udobno, nisam imala problema s kožom, jako dobro su upijali i - ono što mi je također važno - nisu se odljepljivali ni pomicali.

Iako nisam jedna od onih koje u društvu ili na poslu pomno paze da nitko ne sazna kako imam menstruaciju, znam da je nekim mojim kolegicama to osjetljiva tema i jako se trude oko toga da nitko ne primijeti da nose sa sobom uložak u toalet. Ako se i vi prepoznajete u tome, onda ćete smatrati plusom i to da su Violeta We care ulošci zapakirani tako da njihovo otvaranje i odljepljivanje ne proizvodi buku zbog koje osoba koja možda stoji ispred vrata odmah zna što radite.

Neovisno o tome je li vam diskrecija u vezi menstruacije važna ili nije, toplo preporučujem da probate Violeta We care Cotton uloške, a ako da na vašu adresu stigne besplatan paket, pratite naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja i prijavite se na vrijeme.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije