Isprobala sam odličan gel za poticanje prirodne vlažnosti rodnice, a imamo pakete i za vas!

Isprobala sam odličan gel za poticanje prirodne vlažnosti rodnice, a imamo pakete i za vas!

Isprobala sam odličan gel za poticanje prirodne vlažnosti rodnice, a imamo pakete i za vas!
  • Objavljeno: Petak, 08.03.2024.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Kategorija: Testeraj

Problem o kojem sasvim sigurno nisam razmišljala tijekom svojih dvadesetih i tridesetih je suhoća rodnice. U četrdesetima sam o tome često slušala od prijateljica i kolegica, a u pedesetima sam i sama doživjela taj tip nelagode i uvjerila se u kojoj mjeri može narušiti kvalitetu života. No, suhoća rodnice - kao problem koji često dolazi ruku pod ruku uz nedostatak elastičnosti i opuštenost vaginalnih stijenki - ne muči samo žene mojih godina; javlja se i kod mlađih žena jer može biti posljedica različitih uzroka: poroda, hormonalnih poremećaja, manjka tjelesne aktivnosti, starenja.

Ako i same patite od suhoće rodnice, onda znate da otežani i bolni spolni odnosi nisu jedino što predstavlja problem. Kod mene je to ujedno značilo i gubitak želje za seksom, uporni svrbež i osjećaj peckanja, a primijetila sam i veću sklonost urinarnim infekcijama. Budući da sam htjela izbjeći hormonalnu terapiju, koja je u nekim slučajevima nužna, odlučila sam testirati hoće li mi pomoći DermaWise VaGel, gel za poticanje prirodne vlažnosti rodnice.

Uskoro ćete i vi imati priliku besplatno isprobati DermaWise VaGel, gel za poticanje prirodne vlažnosti rodnice, u sklopu naše rubrike Testeraj. Sve što trebate je pratiti naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja te se prijaviti na vrijeme.

DermaWise VaGel je posebno osmišljen za žene koje osjećaju suhoću rodnice te gubitak elastičnosti i čvrstoće vaginalnih stijenki. Sadrži 98% sirovina prirodnog podrijetla, što je meni posebno važno, kao i to da ne sadrži parabene, silikone, umjetna bojila i mirise. Aktivni sastojci su biljnog podrijetla: manjakani, koji djeluje na mukozna tkiva izazivajući osjećaj stezanja, povećava elastičnost, prokrvljenost i senzibilnost te hamamelis, koji smiruje upaljeno tkivo, pomaže u borbi protiv infekcija i loših bakterija te uklanja neugodne mirise.

Moje iskustvo s DermaWise VaGel-om je izrazito pozitivno od prvog trenutka kad sam ga počela koristiti. Uvjerila sam se da je to vrlo nježan gel lagane teksture koji se lako nanosi i ne izaziva nikakve iritacije. Iako iskustva nekih žena govore u prilog tome da ponekad djeluje već nakon prve primjene, priznajem da je meni trebalo otprilike dva tjedna da bih primijetila rezultate - bolju prirodnu vlažnost, manje svrbeža, više elastičnosti. Sve se to pozitivno odrazilo i na moju želju za seksom pa je rezultat svakako i više užitka.

Budući da sam problem sa suhoćom rodnice ispočetka pokušavala riješiti pomoću lubrikanta - i mogu potvrditi da neki od njih zaista pomažu svojim trenutnim djelovanjem - istaknula bih još jednu prednost DermaWise VaGel-a, a to je činjenica kako se radi o dugotrajnijem rješenju. Jedino što još nisam primijetila je povećanje čvrstoće stijenki rodnice, no proizvod koristim kratko i planiram nastaviti s primjenom pa očekujem da ću i to primijetiti s vremenom.

Svi vi koji redovno pratite Testeraj već znate da vam nudimo priliku da isprobate samo one proizvode u čiju smo se učinkovitost uvjerile i koje bismo i same preporučile ženama koje poznajemo. Tako je i ovaj put - moje kolegice, prijateljice i članice obitelji već nekoliko tjedana slušaju o tome koliko je dobar DermaWise VaGel, a toplo ga preporučujem i vama ako iz bilo kojeg razloga imate problema s vlažnošću rodnice.

Ako želite besplatno isprobati DermaWise VaGel, gel za poticanje prirodne vlažnosti rodnice, pratite naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja jer ćete uskoro imati priliku testirati ga i ocijeniti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije