Saznajte kako su naše čitateljice ocijenile Gaia Naturelle paket za čišćenje lica

Saznajte kako su naše čitateljice ocijenile Gaia Naturelle paket za čišćenje lica

Saznajte kako su naše čitateljice ocijenile Gaia Naturelle paket za čišćenje lica
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 07.11.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

U posljednjem Testeraju naše su čitateljice isprobale Gaia Naturelle paket koji sadrži sonični uređaj za čišćenje lica, pjenu za pranje lica i višekratne blazinice. Ovaj put smo za sudjelovanje izabrali čitateljice u dobi između 20 i 45 godina, koje imaju problematičnu kožu sklonu prištićima, a šminkaju se svakodnevno. Zamolili smo ih da testiraju učinkovitost sva tri proizvoda u paketu i podijele s nama svoje dojmove.

Gaia Naturelle paket je dobio ocjenu 4,9 (odličan)

Na temelju 20 recenzija, prosječna ocjena naših čitateljica za Gaia Naturelle paket iznosi 4,9 (odličan). Sve čitateljice su složne oko toga da je Gaia Naturelle sonični uređaj jednostavan i praktičan za korištenje. Više njih je istaknulo da učinkovito djeluje, da je ugodan za držanje i da baterija dugo traje. Pjena za pranje lice je također izazvala pozitivne dojmove. Nakon korištenja uređaja i pjene najviše ispitanica je izjavilo da im je koža mekana i glatka, da pjena ne isušuje kožu, a nekoliko njih je već nakon kratke primjene primijetilo da su im pore čišće. Blazinice su izazvale neočekivano oduševljenje, a zašto je tako čitajte klikom na link.

Detaljne recenzije možete pročitati i klikom na sliku ispod, a u nastavku smo izdvojili neke od najzanimljivijih komentara.

"Koža je kao nakon kozmetičkog tretmana! Meka, glatka i sjajna. Također, sad nakon 10-tak dana korištenja, čini mi se kao da je ovo povoljno utjecalo na izgled mojih proširenih pora i općenito strukture kože."

"Rad četkice na koži se čini jako nježan, ali se vidi lagano crvenilo i osjeti se kako uz čišćenje lica i masira te pokreće cirkulaciju. Koža je nakon čišćenja glađa."

"Blazinice su sjajne, nevjerojatno mekane, odlične veličine, jako se lako čiste. Mislim da više nikad neću kupiti neke druge. "

"Pjena za čišće lica mi je totalno otkriće. Tako lijepo čisti lice,umanjuje upalne procese. Kroz par dana koža lica postala je elastičnija i akne koje su izbile su nestale."

"Meni je sve super, pogotovo kada na dodir osjetim da je koža meka poput pamuka. Ja koja se borim s licem već dugi niz godina, miteserima, komedonima, masnom i upaljenom kožom mislim da će mi ovo savršeno odgovarati."

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode, pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije