Isprobala sam sonični uređaj za čišćenje lica, ovo su moji dojmovi!

Isprobala sam sonični uređaj za čišćenje lica, ovo su moji dojmovi!

Isprobala sam sonični uređaj za čišćenje lica, ovo su moji dojmovi!
  • Objavljeno: Petak, 14.10.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123rf

Kategorija: Testeraj

Još od puberteta imam masnu kožu sklonu prištićima, a rano sam se počela šminkati i puderom sam prekrivala sve nepravilnosti na svom licu. Zbog toga mi je oduvijek bilo važno kako čistim kožu navečer prije spavanja i ujutro. Moram priznati da mi se nikad nije dogodilo da odem spavati sa šminkom na licu, pogotovo puderom. Jednostavno mi je jedan od najvećih užitaka upravo taj ritual skidanja šminke i čišćenje lica.

Međutim nije mi uvijek bilo lako pronaći sredstva za čišćenje lica koja su dovoljno blaga za moju kožu, a da učinkovito skidaju šminku i očiste lice. Neko vrijeme koristila sam mlijeka pa gelove za pranje. Naravno da me micelarna otopina isprva oduševila dok nisam čula da ona baš ne skida šminku temeljito, a kako imam proširene pore, kao da mi je puder još više utrljavala u pore, umjesto da ga skine.

Budući da se sredstva za skidanje šminke uglavnom koriste s blazinicama, još jedan trošak u životu bila mi je redovita kupovina blazinica. Isprobala sam jednokratne blazinice od svih mogućih proizvođača i uglavnom su mi pretanke, predebele, pregrube ili se raspadaju. Osim toga, kako se šminkam svaki dan, a i razvrstavanje otpada mi je jako važno, shvatila sam da mi te jednokratne blazinice zauzimaju veći dio vrećice za smeće u kupaonici.

Jedva sam čekala isprobati sonični uređaj za čišćenje lica

Kad je na naše tržište stigao sonični uređaj za čišćenje lica, a izgledao je kao gumeni jež s iglicama, nisam shvaćala zašto su svi oduševljeni njime jer sam bila uvjerena da meni to ne treba. No kad mi se pružila priliku isprobati Gaia Naturelle paket za čišćenje lica sa soničnim uređajem za čišćenje lica, višekratnim blazinicama i pjenom za pranje lica, prva sam u redakciji rekla da ih želim konačno isprobati i napisati recenziju.

I vi imate priliku besplatno isprobati Gaia Naturelle paket sa soničnim uređajem za čišćenje lica u sklopu naše rubrike Testeraj. Sve što trebate je prijaviti se putem obrasca u ovom članku i pratiti naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja.

U vrlo praktično pakiranom paketu se nalazi pjena za pranje lica, blazinice za čišćenje lica i sonični uređaj za čišćenje lica u predivnoj mint boji. Pjena za pranje lica sadrži 100% prirodnih sastojaka i odmah kad sam je otvorila, pomirisala i nanijela na lice, vidjela sam da je izuzetno nježna na koži. Prirodni sastojci su mi važni jer mi je koža sklona prištićima.

Blazinice za višekratnu upotrebu su me apsolutno oduševile i ne mogu vjerovati da ih do sada nisam koristila! Skidaju sve ostatke šminke i to samo umočene u toplu vodu. Pročitala sam da su Gaia Naturelle blazinice izrađene od mekane tkanine koja ne iritira kožu, a sadrže mikrovlakna koja snažno privlače prljavštinu i šminku pa bez poteškoće uklanjaju čak i vodootpornu maskaru ili dugotrajan ruž. Obožavam ruž i nanosim ga više puta dnevno, a kako se bliži zima, usne su mi sve više ispucale pa mi je važno kako ih očistiti i njegovati. Blazinice su mekane i nježne, a bez jakog trljanja uklanjaju i jači ruž. Mogu se oprati i u perilici rublja.

Sonični uređaj za čišćenje lica ima nježnu silikonsku četkicu s dvije strane te 6 brzina koje se mogu prilagoditi za potrebe redovnog ili dubinskog čišćenja. Ugodno ga je držati u ruci i jednostavno se koristi. Na početku sam krenula s najnižom brzinom vibracije jer me bilo strah, ali čim sam stavila na lice, osjećaj je bio toliko ugodan da sam osjetila da mogu pojačati brzinu, ovisno o dijelu lica.

Šminkam se svaki dan, pogotovo za posao, a i u slobodno vrijeme obavezno nanosim hidratantnu kremu, puder ili toniranu kremu, rumenilo, maskaru, a najviše obožavam ruževe, pogotovo one čija boja dugo traje.

Navečer sam skinula šminku Gaia Naturelle blazinicama i zatim nanijela malo pjene na lice. Uključila sam sonični uređaj i prelazila licem od brade prema ušima, po obrazima, pa od sredine čela i prema van. Odmah sam primijetila da je učinak kao nakon kozmetičkog tretmana kad je koža prokrvljenija, a time i svježija. Kako radim stresan i dinamičan posao i puno vremena provodim u uredu ispred računala, koža mi navečer često izgleda umorno i blijedo. Nakon redovitog korištenja ovog uređaja, koža je dobila novi sjaj, postala je mekana i glatka.

Inače, osim funkcije čišćenja kože, uređaj ima i drugu stranu koja se može koristiti za masažu lica, što mi često treba i u čemu uživam. Definitivno ne mogu vjerovati da do sad nisam koristila sonični uređaj za čišćenje lica i da sam probala upravo ovaj koji me oduševio. Inače kad otkrijem proizvod koji mi se sviđa, a praktičan je i koristan, pričam o njemu kolegicama na poslu i prijateljicama, a Gaia Naturelle paket je i odlična ideja za poklon za rođendan ili blagdane (koji su zapravo prilično blizu).

A ako i vi želite besplatno isprobati Gaia Naturelle paket sa soničnim uređajem za čišćenje lica, sada imate priliku za to u sklopu naše rubrike Testeraj. Sve što trebate je kliknuti na sliku ispod i ispuniti prijavnicu za novi Testeraj. Kako biste povećali svoje šanse za sudjelovanje, ali i na vrijeme saznali informacije o idućim Testerajima, pridružite se Facebook grupi Testeraj!

Prijave traju do nedjelje, 23. listopada, a izabrane kandidate ćemo nakon zatvaranja prijava obavijestiti na mail koji su ostavili u prijavi.

Pravila Testeraja možete pročitati ovdje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije