Prijavite se na Testeraj i isprobajte Gaia Naturelle paket sa soničnim uređajem za čišćenje lica

Prijavite se na Testeraj i isprobajte Gaia Naturelle paket sa soničnim uređajem za čišćenje lica

Prijavite se na Testeraj i isprobajte Gaia Naturelle paket sa soničnim uređajem za čišćenje lica
  • Objavljeno: Srijeda, 12.10.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Svaka žena želi mekanu, sjajnu i glatku kožu, ali mnoge od nas muče se s odabirom kozmetičkih proizvoda koji će nam to stvarno i osigurati. Traganje za odgovarajućom beauty rutinom je skupo jer često moramo isprobati puno proizvoda kako bismo otkrile koji nam stvarno pomažu, zato sad imate priliku besplatno isprobati, a zatim i ocijeniti Gaia Naturelle paket za čišćenje lica.

Paket sadrži pjenu za pranje lica, blazinice za čišćenje lica i sonični uređaj za čišćenje lica u mint boji:

  • Pjena za pranje lica sadrži 100% prirodnih sastojaka pa je vrlo nježna prema koži, ali učinkovito uklanja nečistoće i šminku.
  • Blazinice za višekratnu uporabu su od mekane tkanine koja ne iritira kožu, a sadrže mikrovlakna koja snažno privlače prljavštinu i šminku pa bez poteškoće uklanjaju čak i vodootpornu maskaru ili trajni ruž.
  • Sonični uređaj za čišćenje lica uz pomoć nježnih vibracija doprinosi kvalitetnom uklanjaju nečistoća i šminke, a uz to dubinski čisti i odčepljuje pore. Uređaj ima nježnu silikonsku četkicu, a s obzirom na to da ima 6 brzina može se prilagoditi za potrebe redovnog ili dubinskog čišćenja.

Uskoro ćete moći pročitati našu recenziju ovog proizvoda, a ako želite besplatno isprobati Gaia Naturelle paket za čišćenje lica, kliknite na link ili sliku ispod i ispunite prijavnicu za novi Testeraj. Kako biste povećali svoje šanse za sudjelovanje, ali i na vrijeme saznali informacije o idućim Testerajima, pridružite se Facebook grupi Testeraj!

Prijave traju do nedjelje, 23. listopada, a izabrane kandidate ćemo nakon zatvaranja prijava obavijestiti na mail koji su ostavili u prijavi.

Pravila Testeraja možete pročitati ovdje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije