Isprobala sam tablete protiv nadutosti i vjetrova, evo kako su promijenile moju svakodnevicu!

Isprobala sam tablete protiv nadutosti i vjetrova, evo kako su promijenile moju svakodnevicu!

Isprobala sam tablete protiv nadutosti i vjetrova, evo kako su promijenile moju svakodnevicu!
  • Objavljeno: Petak, 01.04.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Testeraj

Moji obroci uvijek su se dijelili u dvije skupine - oni koje smijem jesti prije odlaska na posao i tijekom radnog dana i one obroke koji su rezervirani isključivo za vikende s obitelji unutar naša četiri zida. Početkom tridesetih, osjetila sam kako nakon ručka sve češće imam bolove i grčeve u trbuhu i neugodan osjećaj nadutosti koji nikako da prođe.

Često sam odbijala zajedničke ručkove s kolegama jer me nelagoda nakon ručka tjerala da se što prije odvojim i izoliram od njih. Isti problem su mi pričinjavali obiteljski ručkovi vikendom, rođendani i večere s partnerom. Uvijek sam se našla u situaciji da se ispričavam i udaljavam od bliskih osoba kako bih sakrila tegobe koje za stolom ne mogu sakriti.

Kolegica koja na poslu sjedi preko puta mene nedavno me upitala zašto ne želim na ručak pa sam joj iskreno ispričala o problemima koji me već neko vrijeme prate. Žao mi je što i prije nisam to spomenula jer Simaktiv tablete protiv nadutosti koje mi je predložila u potpunosti su riješile moje probleme. Jednostavne su za upotrebu, jer se ne moram odvajati i dizati od stola kako bih ih popila te djeluju već 15 minuta nakon uzimanja.

Od nedavno ih pijem svaki put kad konzumiram namirnice za koje znam da će mi skoro pa sigurno uzrokovati nadimanje želuca ili crijeva, a preporučila sam ih i mužu koji se često podriguje te ima problem s nakupljanjem plinova u crijevima.

Zahvaljujući dvostrukom djelovanjen simetikona i aktivnog ugljena u tableti Simaktiv, sva moja privatna i poslovna druženja postala su ugodnija i opuštenija.

Uskoro ćete i vi imati priliku isprobati Simaktiv u sklopu naše rubrike Testeraj. Sve što trebate je pratiti naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja i prijaviti se na vrijeme.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije