Naše čitateljice isprobale su Probifast - saznajte kakvi su im dojmovi!

Naše čitateljice isprobale su Probifast - saznajte kakvi su im dojmovi!

Naše čitateljice isprobale su Probifast - saznajte kakvi su im dojmovi!
  • Objavljeno: Srijeda, 13.04.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CentarZdravlja

Kategorija: Testeraj

Ako pratite našu rubriku Testeraj, onda već znate da je posljednji proizvod koji su naše čitateljice imale priliku testirati bio brzi probiotik M.E.V. Feller Probifast. U ovom Testeraju je sudjelovalo 18 čitateljica, a većina njih zbog problema s probavom i inače koristi neku vrstu probiotika.

Naše čitateljice su M.E.V. Feller Probifast koristile 10 dana, a njihova prosječna ocjena iznosi 4,5 (odličan). Svim čitateljicama svidjelo se što Probifast dolazi u obliku praha koji se uzima izravno u usta te se brzo otapa na jeziku. U svojim odgovorima su ga opisale kao jednostavnog za korištenje, a neke su kao prednost istaknule to da se uzima bez vode pa ga mogu uvijek imati sa sobom i koristiti u bilo kojem trenutku. Pohvalile su i voćni okus te ga opisale kao "ugodan", "sjajan" ili čak "savršen".

Nakon korištenja, većina čitateljica je složna oko toga da im se poboljšala probava: riješile su se nadutosti i neugodne težine u želucu te bolova u trbuhu. Dio njih je istaknuo i kako se osjećaju poletnije i imaju više energije.

Detaljne recenzije možete pročitati klikom na link ili fotografiju, a u nastavku smo izdvojili neke od odgovora čitateljica.

"Brza primjena, odličan okus, nije potrebna tekućina kod uzimanja, može se ponijeti sa sobom - praktičan."

"Nakon korištenja sam poletnija, manje naduta i osjećam da su mi crijeva stalno u "pokretu", kao da se nešto događa."

"Sviđa mi se lakoća primjene... Praškast je, ali opet nekako kompaktan kad se stavi u usta... Nemam onaj osjećaj prašine koja se raziđe po ustima i guši."

"Okus mi je savršen... Nije prekiseo i nema onaj okus po lijekovima."

"Nema nadutosti poslije obroka, smanjen osjećaj težine."

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije