Samo jednim proizvodom očistila sam čitav stan - provjerite kako!

Samo jednim proizvodom očistila sam čitav stan - provjerite kako!

Samo jednim proizvodom očistila sam čitav stan - provjerite kako!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 29.08.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Testeraj

Ako vam kažem da u našem kućanstvu, uz dvije odrasle osobe i malo dijete, žive još i kunić i pas, bit će vam već jasno zašto jako puno slobodnog vremena provodim u čišćenju. Kod nas je uvijek živahno, a to ujedno znači da se često nešto prolije, da hrana završi na mjestima na kojima ne bi trebala, da se otisci prstiju i šapa nalaze posvuda. Kad se u našoj redakciji postavilo pitanje tko bi mogao najbolje recenzirati proizvod za čišćenje, učinilo se sasvim logično da to budem ja.

Za Zoflora proizvode sam čula već ranije, ali nisam na njih naišla na policama dućana i tek sam sada saznala da su trenutno dostupni samo u Interspar trgovinama. Ono što mi se svidjelo i prije nego sam otvorila pakiranje je informacija da uništavaju 99,9% bakterija i virusa, uključujući i koronaviruse, što znači da funkcioniraju i kao sredstvo za čišćenje i kao dezinficijens. Budući da sam, zbog stalnog kontakta s bakama i djedovima, već sada malo zabrinuta oko toga kakvo će biti stanje s koronom na jesen, priznajem da je već na temelju ovoga Zoflora dobila nekoliko bodova kod mene.

Uskoro ćete i vi imati priliku besplatno isprobati Zoflora proizvode u sklopu naše rubrike Testeraj. Sve što trebate je pratiti naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja te se prijaviti na vrijeme.

Iznenadilo me da je pakiranje prilično malo, no postalo mi je jasno zašto kad sam shvatila da je to koncentrat i da se zapravo samo jedan čep treba razrijediti u 400 ml vode. To sam napravila u raspršivaču koji sam dobila i samo s tom otopinom očistila skoro sve u stanu, od polica s knjigama, vrata ormara, kuhinjskih elemenata, pa sve do površina u kupaonici. U WC školjku samo sam ulila jedan čep nerazrijeđene Zoflore i očistila je pomoću četke, koju sam tako usput dezinficirala. Kao što vidite, jedno malo testiranje proizvoda na kraju se pretvorilo u čišćenje cijelog stana. Nakon toga sam još prebrisale i sitne stvari poput kvaka na vratima, daljinskog i tipkovnice laptopa. Sviđa mi se što nakon korištenja nije potrebno dodatno ispiranje, osim ako se radi o površinama na kojima se priprema ili jede hrana.

Oduševljena sam jer mi je sad jedan proizvod dovoljan za čišćenje cijelog stana. Inače imam pun ormarić različitih proizvoda za čišćenje, većina njih ima neugodan miris, neki mi djeluju preagresivno za korištenje u blizini djeteta i životinja i uvijek sam trošila jako puno vremena da ih detaljno isperem nakon čišćenja. Zoflorom sam bez straha očistila i kavez kunića, koji inače perem u kadi, a sada ga uopće nisam morala pomicati s mjesta. Prema uputama, nisam ni njega ispirala, samo sam pazila da se naš ljubimac ne vrati unutra dok kavez nije potpuno suh.

Naravno da sam Zofloru koristila i za pranje podova, to inače najčešće radim jer naša kći sad ima četiri godine i većinu vremena se igra na podu pa su mi čisti podovi definitivno na vrhu liste prioriteta. Svi koji imaju kućne ljubimce znaju koliko se podovi mogu lako i brzo zaprljati i koliko je važno imati sredstvo koje stvarno i čisti i dezinficira. Prekrasan miris koji se osjeti u cijelom stanu samo je dodatni plus, jako mi se sviđa što se dugo osjeti, a nije preintenzivan. Postoji 11 mirisa, a još neke od njih jedva čekam probati.

Moram priznati da još nisam isprobala baš sve što Zoflora može, uskoro je planiram koristiti i za čišćenje hladnjaka, a pročitala sam i da pomaže s rješavanjem neugodnih mirisa iz odvoda. Ukratko, može se koristiti za gotovo sve, samo treba pratiti upute i ovisno o tome što se čisti po potrebi promijeniti omjer koncentrata i vode. Kao nekome tko je prvi put koristi i voli jako dobro znati kakav je proizvod koji koristi, bilo mi je korisno što na web stranici Zoflora.hr ima dovoljno informacija koje su vrlo jasne.

Na kraju mogu samo zaključiti da je Zoflora stvarno praktično i učinkovito rješenje za higijenu u kućanstvu. No, ne morate mi vjerovati na riječ - i vi ćete uskoro imati priliku besplatno isprobati Zoflora proizvode u sklopu naše rubrike Testeraj. Sve što trebate je pratiti naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja te se prijaviti na vrijeme.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije