Rezultati Testeraja: Naše čitateljice su jako zadovoljne novim Bioandina B-Dynamic kapsulama!

Rezultati Testeraja: Naše čitateljice su jako zadovoljne novim Bioandina B-Dynamic kapsulama!

Rezultati Testeraja: Naše čitateljice su jako zadovoljne novim Bioandina B-Dynamic kapsulama!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.08.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Ako pratite našu rubriku Testeraj, onda već znate da su naše čitateljice imale priliku testirati i ocijeniti Bioandina B-Dynamic kapsule*, koje se preporučuju onima koji žele smanjiti umor i iscrpljenost. U ovom Testeraju sudjelovale su žene u dobi 30-65 godina, koje i inače koriste dodatke prehrani, a izjavile su kako često - više puta tjedno - osjećaju da su pod stresom, da im nedostaje energije i da imaju poteškoća s održavanjem koncentracije. Nakon što su Bioandina B-Dynamic kapsule* uzimale tri tjedna, s nama su podijelile svoje dojmove.

Bioandina B-Dynamic kapsule dobile su ocjenu 4,5 (odličan)

Tijekom ovog Testeraja prikupili smo 20 recenzija, a prosječna ocjena naših čitateljica za Bioandina B-Dynamic kapsule* iznosi 4,5 (odličan). Samo jedna čitateljica nije primijetila djelovanje kapsula, no zaključila je kako možda nije prošao dovoljno dug period te ih planira nastaviti piti. Sve su ostale čitateljice iznimno zadovoljne, većina njih je zapazila učinak kapsula već nakon nekoliko dana, a ostale nakon tjedan ili dva korištenja. Izjavile su kako imaju više energije, bolju koncentraciju na poslu te da im treba manje vremena za poslijepodnevni odmor. Nekoliko njih je reklo i kako se osjećaju smirenije.

Detaljne recenzije možete pročitati klikom na link ili sliku ispod, a u nastavku smo izdvojili neke od komentara naših čitateljica.

"Nakon korištenja Bioandina B-Dynamic kapsula primijetila sam da imam više snage i energije, te mi je potreban puno kraći period popodnevnog odmora."

"Imam više energije, duže sam koncentrirana na posao... Na dan kad ne bih uzela kapsule osjetila bih bez razmišljanja da sam ih zaboravila popiti."

"Malo je reći da sam oduševljena. Kad dođem iz bolnice gdje radim (operacijska sala), iako ne želim, inače uvijek moram malo odspavati i onda mi prođe dan i ništa ne stignem. S ovim kapsulama osjećam se bolje, imam puno energije, volje, ne spavam popodne, lakše se nosim s dnevnim obvezama, manje me bole mišići i leđa, manje me deprimiraju problemi menopauze."

"Imam više energije na poslu i lakše mi se pokrenuti nego prije. Ne osjećam se toliko "low" kao prije. Pijem manje kave jer mi se ne spava tijekom dana. Jedino negativno mi je što imam osjećaj da teže zaspim i probudim se par puta kroz noć ako ne popijem kapsule odmah kad se probudim nego kasnije tijekom dana."

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode, pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

*Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučuje se uzimanje dodatka prehrani u okviru raznovrsne i uravnotežene prehrane te zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije