Evo kako poboljšati elastičnost kože u samo 7 dana

Evo kako poboljšati elastičnost kože u samo 7 dana

Evo kako poboljšati elastičnost kože u samo 7 dana
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 26.07.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zdravlje kože

Tijekom cijele godine smo fokusirani na njegu lica, što ne čudi jer nam je lice stalno izloženo pogledima. Međutim, kožu tijela ne primjećujemo sve dok ne dođu topliji dani i kraća odjeća.

Tada sve nepravilnosti koje smo zanemarivali tijekom zime odjednom dolaze u fokus. Koža kojoj fali elastičnosti jedan je od najčešćih problema zbog kojeg se brojnim ženama neugodno skinuti u kupaći kostim, što znatno utječe na samopouzdanje.

Opuštena koža nastaje kao posljedica gubitka kolagena i elastina. Ovaj problem ne pogađa samo osobe starije životne dobi jer do smanjene proizvodnje kolagena dolazi već nakon 25. godine života. Opuštenost kože je, u većini slučajeva, najviše primjetna na području trbuha, bedara, nadlaktica i stražnjice.

Ako se ne osjećate spremno za plažu zbog opuštene kože na tijelu ne brinite, jer još uvijek stignete pripremiti svoju kožu za plažu.

Savjeti za zatezanje kože

Jedna od prvih asocijacija na zatezanje kože tijela je odlazak pod nož. Srećom kožu je, u većini slučajeva, moguće zategnuti i bez operacije. Za početak, pokušajte se riješiti nezdravih navika, jer ljepota kože dolazi iznutra.

Sada je pravo vrijeme da kažete zbogom cigaretama, nezdravoj hrani i prekomjernoj konzumaciji alkohola. U svoju prehranu uvedite antioksidanse i zdrave masnoće te konzumirajte dovoljno vode kako biste hidratizirali kožu i izbacili toksine iz tijela.

Osim djelovanja iznutra, kako biste koži povratili elastičnost potrebno je djelovati izvana. Da bi suha i opuštena koža vratila svoju elastičnost i čvrstoću, potrebna joj je koncentrirana njega. U svoju dnevnu rutinu njege kože uvedite hranjivi losion s efektom zatezanja, kao što je Mixa losion za intenzivno učvršćivanje kože.

Zahvaljujući njegujućoj formuli koju čine vitamin E i biljni glicerin, Mixa losion za učvršćivanje kože poboljšava čvrstoću kože i čini ju vidljivo gipkijom. Nemasna emulzija ovog losiona se brzo upija, što ga čini idealnim za ljetne dane. Mixa losion povećava elastičnost i tonus kože, a rezultati su vidljivi već nakon 7 dana. Formulacija losiona proizvedena je pod medicinskim nadzorom i hipoalergena je, zbog čega će odgovarati i osjetljivoj koži.

Ovog ljeta napokon možete reći zbogom pareu i dugačkoj odjeći te s ponosom pokazati svoju zategnutu kožu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije