Njega kože koja spaja kvalitetne sastojke i brigu o okolišu? Da, moguće je!

Njega kože koja spaja kvalitetne sastojke i brigu o okolišu? Da, moguće je!

Njega kože koja spaja kvalitetne sastojke i brigu o okolišu? Da, moguće je!
  • Objavljeno: Petak, 06.03.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zdravlje kože

Stresan život i zagađen okoliš postala su čovjekova svakodnevica. Comfort zone proizvodi kreirani su za sve tipove kože koja ubrzano stari pod utjecajem navedenih faktora. I osobe s osjetljivijom kožom mogu uživati u učinkovitosti proizvoda, budući da su svi sastojci pomno birani i dermatološki testirani.

Kvalitetni sastojci

Comfort zone je jedinstven talijanski brand za njegu kože koji koristi samo najkvalitetnije sastojke u svojim proizvodima te teži očuvanju okoliša u svim aspektima proizvodnje. Proizvodi poboljšavaju stanje kože, ali i stanje uma kroz održiva, znanstveno utemeljena rješenja i jedinstvena iskustva te se u isto vrijeme brinu o ljudima i okolišu.

Briga o okolišu

Zadnjih nekoliko godina briga o okolišu i klimatske promjene postala su goruća tema u javnosti. Comfort zone koristi isključivo energiju dobivenu iz obnovljivih izvora i tako sudjeluje u projektima vezanim za smanjenje CO2. Pakiranja su isto tako dobivena iz recikliranih materijala te su dizajnirana s minimalnom količinom konzervansa. Upravo zbog svog navedenog ekološkog angažmana, dobitnik je brojnih nagrada i priznanja.

Bez parabena i alkohola

Svi Comfort zone proizvodi dermatološki su testirani kako bi pokazali kvalitetu prirodnih aktivnih sastojaka koji ih čine znanstveno sigurnim, ugodnim i izuzetno učinkovitima. Proizvodi ne sadrže dva sastojka koji su vječni neprijatelji vaše kože, paraben i alkohol. Isto tako proizvodi ne sadrže silikone, mineralna ulja, umjetna bojila, životinjske derivate niti bilo koji drugi sastojak koji bi mogao biti agresivan prema koži ili planeti. Budući da ne sadrže navedene sastojke, pogodni su i za vegane. Svakodnevno rade na poboljšanju kvalitete usluga i na osiguravanju da će skup vrijednosti koje zastupaju odjeknuti u kvaliteti proizvoda i usluga, te se nadaju da taj odjek prožima živote njihovih poslovnih partnera i kupaca.

Aromatično ulje

Jedan od najpopularnijih proizvoda je Tranquillity™ hranjivo aromatično ulje koje žene obožavaju. Jedinstvena uljna formula za kupku i tijelo, za baršunastu, regeneriranu i mirisnu kožu, kombinacija je prirodnih, hranjivih, elastičnih ulja i ekskluzivne mirisne mješavine. I upotreba je vrlo jednostavna, dodajte par kapi u toplu kupku ili stavite na tijelo i lagano umasirajte.

Važna je i prehrana

Comfort zone podsjeća da ljepota i zdravlje dolaze iznutra stoga promovira holistički pristup brizi o zdravlju i tijelu. Za zdravlje i uravnotežen život važno je svakodnevno kretanje, bila to šetnja sa psom ili vožnja biciklom. No, iznimno je bitno i ono što unosite u sebe, odnosno vaša prehrana. Konzumacija određenih namirnica može znatno utjecati na količinu energije koju ćete imati za obavljanje svakodnevnih poslova. Ono čime se hranite odrazit će se na vašoj koži prije ili kasnije. Briga o zdravlju ne uključuje samo jednog čimbenika, već ovisi o sinergiji vaše prehrane, njege i fizičke aktivnosti.

Internacionalni spa brand

Brand je lansiran je 1996. godine kao dio grupacije The Davines Group. Svoje početke kreirali su u istraživačkim laboratorijima, stvarajući visoko kvalitetne proizvode što je tijekom vremena preraslo u poznat, internacionalni spa brand koji nudi širok izbor proizvoda i tretmana. Razvoj branda počiva na viziji i znanstvenoj pozadini predsjednika Davide Bollatija, farmaceuta i kozmetičkog kemičara koji je oduvijek cijenio detaljna klinička istraživanja i upotrebu prirodnih, učinkovitih sastojaka.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije