E Rejuvenation program

E Rejuvenation program

E Rejuvenation program
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 19.10.2009.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

 E Rejuvenation program - nova i inovativna vrsta usluge koju u E Rejuvenation centrima nazivaju medicinom duha i tijela

Hrvatsko društvo za medicine stresa došlo je do zabrinjavajućeg zaključka kako je u čak 80 posto slučajeva uzročnik bolesti upravo stres. Zanimljivo je i dodati da je Američko liječničko udruženje izračunalo da se iza čak dvije trećine posjeta liječniku opće prakse kao uzrok krije stres. Stručnjaci iz Europske unije kvantificirali su problematiku stresa izračunavši da se godišnje izgubi nekoliko desetaka milijardi eura zbog tog problema.

U E Rejuvenation centrima su još prije 20 godina shvatili posljedice koje će ta epidemija iza sebe ostaviti te su krenuli u istraživanje najboljih načina prevencije ali i liječenje stresa.

Odlučite li se na Rejuvenation možete očekivati 90 minuta opuštanja i ugađanja svim osjetilima. Nakon što se udobno smjestite u naslonjač poslužit će vas biljnim čajem za detoksikaciju, a potom će uslijediti tretman meridijana posebnim kineskim batićima te refleksološka masaža stopama, akupresura i masaža ramena, vrata i glave kako bi se otklonile blokade i potaknuo protok energije. Za to vrijeme vaše lice će zablistati zdravim sjajem i dobiti pomlađeniji izgled uz pomoć tibetanske maske za lice. Nakon 'taktilnog' dijela slijedi prirodna relaksacija i energetski tretman umirujućim, svjesnim disanjem i opuštanjem svakog djelića tijela. Otvaranjem očiju osmijeh neće silaziti s lica, a vi ćete uz lagani zdravi ručak ili večeru biti ispunjeni poletom i energijom za sve što vam donosi dan.

Osim što pomaže kod oporavka bolesti, stresa, ozljeda, upala i umora, u veoma kratkom vremenu se obnavljaju energetski kapaciteti organizma te revitaliziraju stresna oštećenja. Ni utjecaj emotivnih problema na zdravlje nije zanemariv, stoga u Rejuvenation centrima imaju i riješenje i za njih. Programom se na prirodan način otpuštaju negativne emocije, kao što su depresija, ljutnja, strah, briga, razdražljivost i gubitak kontrole, pa klijent lako postiže stanje ravnoteže i unutranjeg mira. Kao posljedica stresnog načina života često na površinu isplivaju problemi u međuljudskim odnosima i  među partnerima, a Rejuvenation program usredotočuje se i na tu problematiku te postiže znatna poboljšanja komunikacijskih sposobnosti i podiže prag tolerancije. „Kratak fitilj" je u nizu slučajeva uzročnik loših navika kao što je povećana konzumacija alkohola, cigareta, droga kao i loših osobina asocijalizacije i nepovjerenja. Programom se utječe na povećanu radnu učinkovitost i produktivnost pa se uz povećanu koncentraciju i kreativnost vrijeme na poslu može iskoristiti na najbolji mogući način.

Kako bi se dokazali svi ovi pozitivni učinci Rejuvenation programa, provedena je i studija čije se izvješće fokusira na 263 klijenta, čiji se problemi sa stajališta klasične medicine nisu mogli riješiti. Od 1332 prijavljena fizička i psihička problema samo 1% njih nije riješeno, dok su svi ostali u potpunosti riješeni ili su na najboljem putu da se riješe. Ispitanici su pokazali da su se poboljšanja često dogodila istovremeno kod različitih problema i ocijenili su ga iznimno učinkovitim.

Posjetite Rejuvenation centre i oporavite se od bolesti, obnovite energiju, smanjite stres i umor, povećajte koncentraciju i kreativnost te uživajte u izvrsnom zdravlju i duha i tijela. Već nakon prvog posjeta zagrebačkom Rejuvenation centru Novasol, Radnička cesta 34a osjetiti ćete pozitivne promijene u svom životu. Uz Rejuvenation ćete promijeniti životni stil i način razmišljanja te naučiti kako iskoristiti svoju energiju i živjeti punim plućima. Rejuvenation centre također možete posjetiti u Rijeci, Splitu i Krapini.

Rejuvenation centar Novasol

Radnička cesta 34a, Zagreb

Podaci o centru:

  • Otvoren 15.01.2009.
  • Ukupno 3 dvorane
  • Prostire se na 500 m2
  • Osim usluga Rejuvenation programa nudimo i usluge korporativnim klijentima poput poslovnih sastanaka, raznih venue usluga, predstavljanje proizvoda te prezentacija
  • Kontakt: 01 6192 120  ili www.nova-sol.hr

 

Nije masaža ali bit ćete masirani, nije škola ali ćete učiti, nije klinika ali bit ćete zdraviji, nije trening ali bit ćete snažniji, nije radionica ali bit ćete kreativniji, nije kozmetički  tretman ali bit ćete pomlađeniji, nije meditacija ali bit ćete mirniji, nije spavanje ali bit ćete puni energije. Zaintrigirani?!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije