Saznajte kako ojačati imunitet i izliječiti bolno grlo

Saznajte kako ojačati imunitet i izliječiti bolno grlo

Saznajte kako ojačati imunitet i izliječiti bolno grlo
  • Objavljeno: Četvrtak, 29.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Ove jeseni toplo vrijeme trajalo je duže nego je uobičajeno pa mnogi nisu pretjerano razmišljali o nadolazećoj sezoni gripe i prehlade. Nedavno su krenule prave hladnoće, a s njima i prve pahulje snijega stoga je pravo vrijeme za jačanje imuniteta.

Isprobajte smoothie od đumbira i kruške koji jača imunitet

Tijelo je najviše podložno infekcijama i prehladama kada je slabo, a teško probavljiva hrana i nezdrave prehrambene navike slabe imunitet i tako ugrožavaju zdravlje. Izgradnja zdravog imuniteta nije nemoguća, dapače, ona je potrebna svima. Kako bi ojačali imunitet, ali i s lakoćom izliječili bolno grlo ako je do upale već došlo, pri ruci trebate imati prave proizvode.

Apicomplex Petrović s vitaminom C za imunitet sigurna je i prirodna zaštita i prevencija. Doprinosi održavanju normalne funkcije imunološkog sustava, brzo nadoknađuje izgubljenu energiju i otklanja iscrpljenost.

Velika količina prisutnog cvjetnog praha koji sadrži obilje vitamina i minerala, aminokiseline i enzime, djeluje stimulirajuće na organizam te potiče njegov razvoj i samoobranu od infekcija. Vitamin C u sastavu doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, utječe na smanjenje umora i iscrpljenosti, dodatno obogaćuje ovaj proizvod i upotpunjuje njegov blagotvoran učinak na imunološki sustav.

Apicomplex Petrović, 450 g, 115,00 kn

Apicomplex Petrović s vitaminom C, 450g, 115,00 kn

Apivital Plus prirodan je superfood posebno osmišljen za odrasle osobe izložene većim psihičkim i fizičkim naporima. Pomaže ukloniti umor i iscrpljenost te je učinkovit u održavanju normalne funkcije imunološkog sustava i kod nagomilanog stresa. Uz pčelinje produkte (med, cvjetni prah, propolis) tu su i super namirnice, mlada zelena pšenica i alga spirulina koje su odlični čistači organizma od toksina, dok crni kim djeluje na ravnotežu cjelokupnog organizma.

ApiVital Plus, 330 g, 98,00 kn

Apivital Plus, 330 g, 98,00 kn

Pulmomed s trpucem i crnim sljezom za gornje dišne putove se primjenjuje kod akutnog i kroničnog kašlja jer smanjuje iritaciju, obnavlja sluznicu i djelotvorno oslobađa sekret. Pulmomed brzo i djelotvorno uklanja problem nadraženog grla i podiže imunitet sinergijom djelovanja vitaminske baze cvjetnog praha i propolisa kao prirodnog antibiotika.

Dodatak trputca u Pulmomedu pojačava njegovu efikasnost; trputac je jedna od biljaka s najstarijom upotrebom protiv kašlja. Zbog visokog sadržaja sluzi, trputac ima svojstvo da oblaže oštećenu sluznicu grla i ždrijela, stvarajući zaštitni sloj umanjuje nadražaj na kašalj, a ujedno djeluje antimikrobno te protuupalno. Biljni ekstrakti trputca i crnog sljeza vlaže sluznicu te smiruju nadražaj na kašalj. Posebno pogodno djelovanje pokazuju u slučaju suhog kašlja.

Pulmomed s trputcem i crnim sljezom za gornje dišne putove, 450 g, 125,00 kn

Pulmomed, 450g, 125,00 kn

Jeste li se već naoružali saveznicima u borbi protiv gripe i prehlade?

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije