Simptomi niskog testosterona i kako ga efikasno povećati

Simptomi niskog testosterona i kako ga efikasno povećati

Simptomi niskog testosterona i kako ga efikasno povećati
  • Objavljeno: Petak, 26.11.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Pravom muškarcu treba testosteron. U krivu ste ako mislite da su nakupljanje masnih naslaga i gubitak mišićne mase isključivo posljedica prehrane – provjerite na što sve utječe preniska razina testosterona!

Koliko je moćna vaša muškost?

Ako više nemate onog pravog naboja u svom životu, ako se gasi vaša muška snaga i više ne slamate ženska srca svojom pozitivnom muškom energijom, onda razlog tome vjerojatno nije samo puni mjesec ili pretposljednji model pametnog telefona.

Odgovarajuća razina testosterona, glavnog hormona muškosti, pozitivno utječe na vaše raspoloženje, emocije i produktivnost.

Nije tajna da je pravom alfa muškarcu, pored fit tijela i zavodljive energije, za kvalitetan život potrebna i dovoljna razina testosterona. Štoviše, to dvoje je zapravo povezano.

Tko je, a tko nije alfa muškarac?

Nemojte se zavaravati da je normalno da vam s godinama raste trbuh i da se smanjuje želja za seksom. Sjetite se četrdesetogodišnjaka, pedesetogodišnjaka, pa čak i šezdesetogodišnjaka koji su fit i prava konkurencija mlađim muškarcima u borbi za dame te kao od šale lome ženska srca.

Možete imati kontrolu nad testosteronom - glavnim hormonom muškosti!

Nemojte imati iluzije da vam testosterona ne može ponestati. Prema istraživanjima, čak 25 posto muškaraca nakon 30. godine starosti pati od preniskih vrijednosti testosterona. Zato obratite pozornost na sljedeće simptome koji ukazuju na nedostatak testosterona i pravovremeno reagirajte:

  1. Ispadanje kose
  2. Niski libido i problemi s erekcijom
  3. Rast grudi
  4. Nakupljanje kilograma
  5. Niska razina energije
  6. Promjene u raspoloženju
  7. Loš san i depresija

Nažalost, većina ljudi u pokušaju da izbjegne ili popravi ove neugodnosti, pročita pogrešne savjete koji ne vode do rezultata pa ubrzo odustanu. Nemojte ponavljati njihovu grešku!

Što prije se pobrinite da glavni hormon muškosti − testosteron − dovedete na pravu razinu.

U proizvodu Golden Tree Alpha Man su iz prirodnih namirnica izvučeni samo oni sastojci koji su potrebni muškarcima. Bez nepotrebnih dodataka i dodatnih kalorija. Istodobno je ovo kompleksno rješenje opremljeno dodatkom koji štiti tijelo od negativnih učinaka stresa. Stres nije mačji kašalj i morate ga shvatiti krajnje ozbiljno! Pogotovo jer stres čini velik dio naše svakodnevice. Jedinstveno rješenje je 100% prirodna formula dvostrukog djelovanja koja sadrži 13 aktivnih sastojaka, za koje je dokazano da povećavaju glavni muški hormon testosteron i snižavaju hormon stresa kortizol.

Znate li koje su prednosti visoke razine testosterona?

Prednost 1: Visok libido

Muškarce s višom razinom testosterona karakterizira raznolika seksualna aktivnost. Pridružite se uspješnim i zavodljivim muškarcima koji znaju da se ženske glave okreću za muškarcima koji se znaju pobrinuti za svoju alfa privlačnost.

Prednost 2: Mišićna i koštana masa

Testosteron igra važnu ulogu u proizvodnji proteina u tijelu i razvoju mišića. Isto se odnosi i na brigu o zdravim kostima, jer se kod muškaraca gustoća kostiju smanjuje s godinama i povezana je s istodobnim smanjenjem testosterona.

Prednost 3: Manje masnih naslaga

Testosteron utječe na tjelesnu građu – snižavanjem testosterona povećava se masa masnog tkiva i smanjuje mišićna masa.

Prednost 4: Odlično raspoloženje

Ako želite izbjeći oscilacije testosterona i šarmirati svoju okolinu dobrom energijom, pobrinite se za testosteron. Testosteron, glavni muški hormon, daje važan doprinos tome da se osjećaš sjajno u svojoj koži.

Prednost 5: Zdravo srce

Testosteron pomaže u stvaranju crvenih krvnih stanica kroz koštanu srž. Niska razina testosterona povezana je s raznim kardiovaskularnim rizicima.

Vjerujte provjerenom rješenju za višu razinu testosterona u obliku vrhunskog dodatka prehrani.

Za razliku od ostalih prosječnih proizvoda, ovaj se fokusira na cijeli spektar tegoba i jedinstvenom formulacijom omogućava vam da u cijelosti iskoristite svoj potencijal. Ako vas Alpha Man 100 % Natural Testosterone Booster ne oduševi, unutar 60 dana možete zahtijevati povrat novca.

Osigurajte si optimalnu razinu testosterona!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije