FOREO električna zubna četkica od koje se nećete htjeti odvojiti!

FOREO električna zubna četkica od koje se nećete htjeti odvojiti!

FOREO električna zubna četkica od koje se nećete htjeti odvojiti!
  • Objavljeno: Srijeda, 20.09.2017.
  • Broj pregleda: 1.359
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zdravlje zubi

Vjerojatno ne provodite previše vremena razmišljajući o četkicama za zube. U svom dućanu posegnete za nekom koja se čini odgovarajuće kvalitete, otprilike svaka 2 mjeseca, ovisno koliko ste ažurni. Zube operete dva put dnevno i više ne razmišljate o dentalnoj higijeni, sve do posjeta zubaru kad vas nešto boli. A što ako vam kažemo da postoje i drugačije četkice, one koje su toliko ugodne - i za zube, i za desni, i za oči (!) da ćete poželjeti zube prati baš iza svakog zalogaja?

U Hrvatskoj se odnedavno može pronaći električna četkica ISSA play koja je napravila revoluciju u oralnoj njezi. Naime, za razliku od drugih električnih četkica koje zahtijevaju posebna kućišta, učestale promjene glave četkice, a pune se jednom tjedno, ISSA play izgleda i koristi se baš kao i vaša „stara“ obična četkica, ne treba dodatno mjesto na polici za veliko i nezgrapno kućište, a dvije AAA baterije omogućavaju čak 800 korištenja ili 6 mjeseci neprekidnog četkanja.

A nismo još ni spomenuli glavnu prednost! ISSA play napravljena je od mekanog medicinskog antibakterijskog silikona koji je jednostavan za čišćenje, brzo se suši te sprječava nakupljanje bakterija. Osim silikona, glava četkice ima i PBT polimerna vlakna za vrlo učinkovito čišćenje i sprječavanje stvaranja zubnih naslaga. Uz to, ISSA play usmjerava do 9,000 soničnih pulsacija visokog intenziteta u minuti kroz silikonska vlakna stvarajući sićušne pokrete pa ćete s pravom imati osjećaj da nikad niste imali čišće zube. Zbog tog istog mekanog, fleksibilnog silikona istovremeno se ne oštećuje zubna caklina i desni. Zato je vole svi ljudi s osjetljivim ili vrlo osjetljivim desnima!

?bn=19534376;1x1inv=1;srctype=3;ord=[timISSA play je ergonomski oblikovana i ima 3D fleksibilnu glavu četkice koja lagano dolazi do svih dijelova usta. Dostupna je u čak 5 jarkih boja i ruši sve percepcije o uobičajeno bijelim (ili - dosadnim) električnim četkicama za zube. Zbog svih ovih razloga, od nje se više nikad nećete odvojiti!

Potražite je u dm-drogerie markt prodavaonicama diljem Hrvatske uz 25% popusta do kraja rujna, a više informacija pronađite na foreo.com.

Najnovije

Najčitanije