Obnova i održavanje prirodne ravnoteže vaginalne mikroflore

Obnova i održavanje prirodne ravnoteže vaginalne mikroflore

Obnova i održavanje prirodne ravnoteže vaginalne mikroflore
  • Objavljeno: Petak, 22.07.2011.
  • Broj pregleda: 7.555
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Što je vaginalna mikroflora?

U zdravih žena najveći udio vaginalne mikroflore prirodni su laktobacili koji održavaju kiselo okruženje vagine. Na taj način otežava se naseljavanje štetnih mikroorganizama i štiti zdravi, prirodni balans mikroflore.

U kojim slučajevima se može poremetiti ravnoteža vaginalne mikroflore?

Stres, oslabljeni imunitet, hormonalni utjecaji ili antibiotska terapija mogu negativno utjecati na ravnotežu va­ginalne flore. Smanjuje se broj laktobacila i povisuje pH vrijednost vagine. Iako smanjena kvaliteta vaginalne mikroflore nije bolest, na taj način omogućuje se naseljavanje nepoželj­nih, patogenih mikroorganizama i nastanak vaginalne infekcije.

Brinite o zdravlju na inteligentan način!

Što je LACTOGYN®?

LACTOGYN® predstavlja probiotički koncept namijenjen održavanju i obnovi zdrave vaginalne mikroflore. LACTOGYN® kapsule sadržavaju probiotičke sojeve Lactobacillus rha-mnosus, GR-1 i Lactobacillus reu­teri, RC-14 koji se prirodno nalaze u zdravoj vaginalnoj flori. Zato su probiotičke bakterije iz Lactogyna izrazito pogodne za nastanjivane vagine gdje smanjuju pH vrijednost i otežavaju naseljavanje i umno­žavanje štetnih mikroorganizama.

Kada se LACTOGYN® primjenjuje?

LACTOGYN® kapsule, prvi probiotik za intimno područje žene koji se primjenjuje oralno, osigurava dugo­trajan učinak i ravnotežu vaginalne mikroflore.

LACTOGYN® vaginalne kapsule uz probiotičke sojeve, sadrže i mliječnu kiselinu te stoga pomažu bržoj kolonizaciji i zakiseljavanju vaginalne sluznice.

LACTOGYN® PROBIOTIČKI KONCEPT preporučuje se u prevenciji i kao pomoć u liječenju već postojećih vaginalnih smetnji. Posebno se prepo­ručuje kod ponavljajućih vaginalnih infekcija, kod oslabljenog imunološkog sustava te nakon antibiotske terapije ili drugih lijekova koji utječu na kvalitetu vaginalne mikroflore.

LACTOGYN® pruža potpunu zaštitu vaginalne mikroflore.

Zašto?

Ravnoteži vaginalne mikroflore prido­nijeti će što brži početak naseljavanja laktobacila, ali za postizanje potpuno uravnotežene vaginalne mikroflore potrebno je vrijeme.

Zajednička primjena LACTOGYN® vaginalnih i oralnih kapsula omo­gućuje oboje - brzo i dugotrajno djelovanje.

Za intimnu njegu preporučujemo:

  • LACTOGYN® intimni sapun, nježan i siguran, čuva optimalni pH

LACTOGYN® proizvodi su neškodljivi i sigurni za primjenu.

 

Jadran Galenski laboratorij d.d.

Pulac bb
51000 Rijeka
Tel/Fax: +385 51 546 024
Tel/Fax: +385 51 546 124
E-mail: jgl@jgl.hr

Najnovije

Najčitanije