Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Male ideje za sretniji život - Ljubav i odnosi

Male ideje za sretniji život - Ljubav i odnosi

Male ideje za sretniji život - Ljubav i odnosi
  • Objavljeno: Četvrtak, 11.02.2010.
  • Broj pregleda: 774
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Uvijek je dobro čuti pravu riječ u pravo vrijeme...

Life coach Tatjana Divjak donosi Vam Male ideje za sretniji život u 10 poglavlja.

 

Tatjana Divjak
male ideje za sretniji život

 

divjak_velika.jpg

Samo nam je ljubav potrebna

Danas ćete možda od nekoga dragoga dobiti ružu ili neki darak. Možda će vam netko poslati čestitku, a možda će vas odvesti na mjesto koje oboje volite. Na današnji dan oni koji vole iskazuju ljubav prema onima koje vole, bez obzira jesu li raspoloženi za to ili ne. Iskaz ljubavi na današnji je dan „obavezan"! Jer na Valentinovo se slavi romantična ljubav, ona na koju ste davno zaboravili, ako ste u dugogodišnjoj vezi. Ona koja vječno ispočetka puni mnoga (nezrela) srca, pa nikad ni ne osjete čar prave ljubavi.

Ideja za rješenje toga problema

Nemojte romantičnoj ljubavi davati prevelik značaj. Prolazna je, preintenzivna, a iza sebe ne ostavlja ništa, ako nismo spremni ljubljenom biti podrška, oslonac u dobru i zlu. Ljubiti iskreno znači voljeti se i kada si idemo na živce. Romantična ljubav je samo ulaznica za predsoblje bliskosti. Počinje blijediti nakon nekoliko mjeseci. I dobro da je tako - emocija takvog intenziteta spriječila bi nas da funkcioniramo, kada bi vječno trajala. Zaljubljeni smo tada u projekciju onoga što želimo vidjeti. A nakon nje krećemo na put prema ljubavi, ali samo ako uspješno prijeđemo prag borbe za moć. Odustanite od potrebe da romantika traje vječno! Volite svakodnevno. To je prava zrela ljubav. Što ste za ljubav danas spremni učiniti?

Pogledajte video OVDJE

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije