Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prepoznajte svoju karmičku i srodnu dušu

Prepoznajte svoju karmičku i srodnu dušu

Prepoznajte svoju karmičku i srodnu dušu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 30.11.2015.
  • Broj pregleda: 6.565
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Bez sumnje postoje osobe za koje nam je suđeno da ih upoznamo. Njih ćete osjetiti svakom stanicom u tijelu. No, je li u pitanju srodna duša? Ili karmička povezanost?

Ne postoji način da izbjegnete svoju karmičku i srodnu dušu. Ta povezanost je toliko jaka da ćete ju osjećati koliko god se udaljili od te osobe. Ovakve veze su veze višeg reda u kojemu duša određuje koji će biti idući korak. To su vrhunci ljubavi i predstavljaju čisti magnetizam koji spaja dvije osobe u uspješno partnerstvo.

Srodna duša

To je osoba za koju je suđeno da bude dio vašeg života. Jedino pitanje je hoćete li s tom osobom ostati povezani ili će ona u vaš život doći naglo i vrlo brzo otići? Srodna duša će vas nešto naučiti, biti ogledalo vas samih, a potom otići i pustiti vas. Srodna duša će za vas biti poput nekog tečaja. Kada ju sretnete shvatiti ćete koliko je važno brinuti se o vlastitoj duši jer je ona ta koja daje smisao životu i donosi bezuvjetnu ljubav.

Srodne duše dolaze onda kada se najmanje nadate. Njih nećete očekivati, ali ćete vrlo lako ući u njihovu domenu djelovanja koje će vas impresionirati. Oči će se susresti, obrazi zarumeniti, a srce raditi brže nego ikada. Ova osoba je osoba s kojom ste bili povezani u drugom životu, a prepoznali ste se u ovom.

Pročitajte koje karakteristike odbijaju druge ljude.

To može biti netko iz vaše obitelji ili prijatelj. To ne mora biti osoba s kojom imate ljubavni odnos. Možete imati veći broj srodnih duši, a na vama je da budete spremni i prepoznate ju kada se s njom susretnete. Ova osoba je poput nebeskog dara. Ona vas poznaje prije nego što išta kažete. Odnos s ovom osobom će biti na vrlo visokoj razini. S njom ćete se osjećati udobno i sigurno.

Srodna duša će u vašem životu biti onoliko dugo koliko joj je potrebno da vas upozori na vaše ponašanje. Vama će možda trebati dugi niz godina da shvatite koje su to vaše osobine na kojima trebate raditi. Kada vas srodna duša napusti, bit ćete tužni ali nemojte ništa forsirati.

Srodna duša vam pomaže shvatiti što ste i što sve možete postati. Kada vas srodna duša napusti, budite zahvalni, nemojte tugovati. Vaša priča s tom osobom je završila i sada ste spremni krenuti dalje i upoznati iduću srodnu dušu.

Provjerite koji vam znakovi govore da niste u dobrom odnosu!

Karmička duša

Karmičke duše su intenzivne i burne. Karmička duša u vaš život dolazi u ulozi učenika ili učitelja. Sve ono što nosite iz prijašnjih veza ćete pronaći u svojoj karmičkoj duši. Ona iz vas može izvući ono najbolje ili najgore, osobine za koje niste ni znali da ih imate.

Dugotrajni i višegodišnji odnosi s karmičkom dušom su prava rijetkost. Ovakvi odnosi imaju najkraći vijek trajanja, a emocionalna intimnost nije nešto što se preporuča u građenju odnosa s karmičkom dušom. Karmička duša je u vaš život došla da dovrši ono što je vaša srodna duša započela. Nakon toga, svaka strana kreće svojim putem u svrhu pronalaženja srodne duše i ostvarenja bezuvjetne ljubavi.

Provjerite koje toksične navike crpe vašu energiju!

S karmičkom dušom nemojte produbljivati odnos. To je najveća greška koju možete napraviti. S karmičkom dušom ćete se često svađati i ulaziti u nepotrebne konflikte. Postoji tanka granica između srodne i karmičke duše. Jedna predstavlja bezuvjetnu ljubav, a druga odnos temeljen na vatri. Karmička duša je ono što vam donosi vaša karma, pristali vi na to ili ne. Ona će u vašem životu ostaviti trag i vjerojatno ju nikada nećete zaboraviti.

Biti u odnosu sa srodnom dušom je iskustvo slično nirvani. Ako traje godinama, ovakav odnos potiče emocionalno otvaranje i sve što dobivate je bezuvjetna ljubav. Biti u odnosu s karmičkom dušom je nešto što se vrlo brzo prepoznaje. Kada svaka strana krene svojim putem, obje strane karmičkog odnosa prema drugoj strani osjećaju veliko poštovanje i divljenje.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije