Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Pročistite svoju jetru!

Pročistite svoju jetru!

Pročistite svoju jetru!
 • Objavljeno: Petak, 31.08.2012.
 • Broj pregleda: 5.750
 • Prosječno vrijeme čitanja:
 • Broj riječi:

Da su ajurvedski preparati konačno stigli u hrvatske ljekarne, možemo zahvaliti tvrtki Himalaya koja se desetljećima upravo u Indiji bavi uzgojem raznog ljekovitog bilja te ih prema 5000 godina starim recepturama donosi na tržište misleći pritom na trajno korisne učinke za zdravlje i bolju kvalitetu života korisnika.

Ta se dugogodišnja stručnost i tradicija dokazala raznim nagradama među kojima ističemo prošlogodišnju READER's DIGEST za najpouzdaniju marku u području dodataka prehrani.

Ajurvedski su preparati u potpunosti sigurni za zdravlje, ne sadrže nikakve štetne sastojke, nemaju negativnih posljedica na organizam i mogu se koristiti uz drugu terapiju bez kontraindikacija jer se sastoje isključivo od biljno-mineralnih formula.

Tvrtka Himalaya  je do sada u našim ljekarnama predstavila:


Novost na hrvatskom tržištu je HIT PROIZVOD LIV.52!

Riječ je o biljnoj formulaciji koju se smatra svjetskim liderom u zaštiti jetre!

Preporuča se kao pomoć kod: 

 • hepatitisa
 • oštećenja jetra uzrokovanih konzumiranjem alkohola
 • rane ciroze
 • gubitka apetita
 • zaštite jetre od štetnih lijekova i hrane
 • održavanja zdravog nivoa jetrenih enzima
 • regeneracije jetre

Liv.52 olakšava brzu eliminaciju acetaldehida, otrova pri razgradnji alkohola te detoksificira stanice jetre, čuva vašu jetru i pomaže joj pri svakodnevnim funkcijama. Koliko je važna njezina uloga za naše zdravlje ne treba posebno isticati, uzmemo li u obzir da je jetra najveći organ u našem tijelu i da u sat vremena kroz nju prođe litra krvi. 

Ukoliko nam jetra nije zdrava, ostatak organizma može biti ugrožen. Liv.52 od tvrtke Himalaya, jedan je od najpoznatijih biljnih pripravaka u svijetu za pomoć kod zaštite jetre. Liv.52 osim što štiti jetru općenito, poboljšava i regenerira njezine funkcije. Također, odličan je i kao pomoć onima čija je jetra oštećena konzumacijom alkohola, štetne hrane ili težih lijekova. 

Nedavno je Liv.52 proglašen prvim biljnim lijekom u Švicarskoj. Ajurvedska formula testirala se 51 put, ali je usavršena s 52. kombinacijom koju čine ovih 7 biljaka: kapara (Capparis spinosa) koja unapređuje funkciju jetre, cikorija (Cichorium intybus) i tamaris (Tamarix gallica)  koji su dobri za probavu, ali su također i jetreni stimulansi. Sandalovo drvo (Solanum nigrum) štiti jetru od raznih otrova dok arjuna (Terminalia arjuna) regulira biosintezu kolesterola. Kasija (Cassia occidentalis) je odlična za detoksikaciju jetre, a stolisnik (Achillea millefolium) je tu da potakne apetit i smanji infekcije unutarnjih organa. 

Ovo je izvrstan proizvod u kojem je sadržano sve potrebno kako bi naša jetra postala i ostala zdrava, a da uz to nema nikakvih štetnih posljedica za naš organizam. 

Detaljne informacije, sastav i popis ljekovitog bilja koje sadrže kapsule Liv.52 možete pronaći na  www.himalayahrvatska.com ili u gotovo svim ljekarnama. Potražite u ljekarnama i ostale Himalayine proizvode i na siguran način zaštite svoje zdravlje.

Zaštite svoju jetru od svakodnevnih štetnih tvari koje unosimo u organizam i s Himalayom dosegnite vrh zdravlja!

Komentari

Najnovije

Najčitanije