Seks vam je postao monoton? Začinite ga s ova 3 savjeta

Seks vam je postao monoton? Začinite ga s ova 3 savjeta

Seks vam je postao monoton? Začinite ga s ova 3 savjeta
  • Objavljeno: Subota, 23.07.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Neke stvari, kao što je vino, postaju bolje kako vrijeme prolazi. Iako možda ne mislite da je tako, seks u višegodišnjim vezama jest najbolji. Prema nedavnom istraživanju, čak 90% muškaraca i žena smatra da je seks najbolji u stabilnim višegodišnjim vezama.

Ipak, brojni parovi ističu da ponekad seks u višegodišnjim vezama može biti monoton. Kako biste spriječili monotonost među plahtama, svakako uzmite u obzir savjete seksualnih stručnjaka.

Ne zanemarite osjećaje

Tajna čudesne kemije nije u samom činu seksa. Čak 96% parova ističe da je seks najbolji s osobom s kojom ste emocionalno povezani. Razgovarajte o onome što osjećate, umjesto o onome o čemu razmišljate. Razumjet ćete se bolje i osjećati povezanije.

Potražite inspiraciju

Iako je emocionalna povezanost ključna za zadovoljavajući seks, ponekad je stvari potrebno začiniti. Čak 57% parova je izjavilo da povremeno traže inspiraciju u stvarima kao što su seksualne igračke i razni filmovi. Ako to nije vaš stil, počnite čitati erotsku knjigu jer su istraživanja pokazala da takav sadržaj može značajno povećati libido.

Začinite omiljene položaje

Nije potrebno izvoditi vratolomije u krevetu, već omiljeni položaj malo promijeniti. Primjerice, ako vam je misionarski položaj najdraži, pokušajte razne varijacije misionarskog položaja. Većina parova ima 3 do 4 omiljene poze kojima se uvijek vraćaju. U tome nema ništa loše, sve dok su obje strane zadovoljne.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti