Dječji sajam i ovoga puta pripremio je za svakog po nešto

Dječji sajam i ovoga puta pripremio je za svakog po nešto

Dječji sajam i ovoga puta pripremio je za svakog po nešto
  • Objavljeno: Petak, 23.05.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Dječji sajam održat će se 24. i 25. svibnja na trećem katu Tower centra Rijeka.

Od kolica, opreme, kozmetike i pelena za bebe, pa do odjeće, obuće, igračaka i zabavno - edukativnih radionica, predstava, nastupa i natjecanja, degustacija i darova, Dječji sajam i ovoga puta pripremio je za svakog po nešto.

Mališane i ove godine očekuju nastupi mađioničara, oslikavanje lica, vesele maskote, modna revija, zabavne igre pod pokroviteljstvom Hipp-a, Raucha, Mede Štede i tradicionlano natjecanje tata u prematanju beba by Violeta. U bogatom zabavnom programu na bini sudjelovat će veliki broj mališana koji će pokazati svoje pjevačko, plesno, glumačko ili sportsko umijeće.

Dugogodišnji partner sajma, Hrvatska udruga medicinksih sestra - patronažna služba i ove godine će biti na raspolaganju roditeljima za sva pitanja i savjete.

Tradicionlana humanitarna akcija Dječjeg sajma ove godine je u korist djece s područja Posavine koja je pogođena katastrofalnim poplavama i koja nosi naziv „DJECA RIJEKE ZA DJECU POSAVINE".

U suradnji s Gradom Rijekom,Tower center Rijeka, Dječji sajam poziva sve roditelje i mališane da doniraju odjeću, obuću, krevetiće, posteljinu i igračaka koje više ne koriste a još uvijek su u dobrom stanju. Ujedno prikupljat će se hrana za bebe i djecu, bočice, pelene, vlažne maramice, šamponi i kreme za bebe i djecu do 12 godina starosti. Naglašavamo da prikupljamo ciljano stvari za bebe i djecu i to njih oko 2000 koje ostalo bez ičega.

Koordinator akcije je udruga Moderna Hrvatska koja je suorganizator Dječjeg sajma na čelu s predsjednicom Majom Kojundžić koja je u direktnom kontaktu s gradonačelnicima Brčkog, Orašja i Bosanskog Šamca te načelnikom općine Gunja. Sve donirano će biti razvrstano i u suradnji s Crvenim križem direktno dostavljeno potrebitima. Molimo sve riječane da maksimalno podrže akciju "Djeca Rijeke za djecu Posavine".

Radno vrijeme sajma je u subotu, 24. 5. od 9.30 sati do 20.30 sati i u nedjelju od 10.00 do 19.30 sati.

Ulaz na sajam je besplatan!

Više o izlagačima i ostalim informacijama možete saznati web stranici www.djecjisajam.com

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti