Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Dječji sajam i ovoga puta pripremio je za svakog po nešto

Dječji sajam i ovoga puta pripremio je za svakog po nešto

Dječji sajam i ovoga puta pripremio je za svakog po nešto
  • Objavljeno: Petak, 23.05.2014.
  • Broj pregleda: 18
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Dječji sajam održat će se 24. i 25. svibnja na trećem katu Tower centra Rijeka.

Od kolica, opreme, kozmetike i pelena za bebe, pa do odjeće, obuće, igračaka i zabavno - edukativnih radionica, predstava, nastupa i natjecanja, degustacija i darova, Dječji sajam i ovoga puta pripremio je za svakog po nešto.

Mališane i ove godine očekuju nastupi mađioničara, oslikavanje lica, vesele maskote, modna revija, zabavne igre pod pokroviteljstvom Hipp-a, Raucha, Mede Štede i tradicionlano natjecanje tata u prematanju beba by Violeta. U bogatom zabavnom programu na bini sudjelovat će veliki broj mališana koji će pokazati svoje pjevačko, plesno, glumačko ili sportsko umijeće.

Dugogodišnji partner sajma, Hrvatska udruga medicinksih sestra - patronažna služba i ove godine će biti na raspolaganju roditeljima za sva pitanja i savjete.

Tradicionlana humanitarna akcija Dječjeg sajma ove godine je u korist djece s područja Posavine koja je pogođena katastrofalnim poplavama i koja nosi naziv „DJECA RIJEKE ZA DJECU POSAVINE".

U suradnji s Gradom Rijekom,Tower center Rijeka, Dječji sajam poziva sve roditelje i mališane da doniraju odjeću, obuću, krevetiće, posteljinu i igračaka koje više ne koriste a još uvijek su u dobrom stanju. Ujedno prikupljat će se hrana za bebe i djecu, bočice, pelene, vlažne maramice, šamponi i kreme za bebe i djecu do 12 godina starosti. Naglašavamo da prikupljamo ciljano stvari za bebe i djecu i to njih oko 2000 koje ostalo bez ičega.

Koordinator akcije je udruga Moderna Hrvatska koja je suorganizator Dječjeg sajma na čelu s predsjednicom Majom Kojundžić koja je u direktnom kontaktu s gradonačelnicima Brčkog, Orašja i Bosanskog Šamca te načelnikom općine Gunja. Sve donirano će biti razvrstano i u suradnji s Crvenim križem direktno dostavljeno potrebitima. Molimo sve riječane da maksimalno podrže akciju "Djeca Rijeke za djecu Posavine".

Radno vrijeme sajma je u subotu, 24. 5. od 9.30 sati do 20.30 sati i u nedjelju od 10.00 do 19.30 sati.

Ulaz na sajam je besplatan!

Više o izlagačima i ostalim informacijama možete saznati web stranici www.djecjisajam.com

Komentari

Najčitanije zanimljivosti