O čemu najviše lažu muškarci, a o čemu žene?

O čemu najviše lažu muškarci, a o čemu žene?

O čemu najviše lažu muškarci, a o čemu žene?
  • Objavljeno: Nedjelja, 23.02.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Bilo da su dopuštene ili ne, bezopasne ili neoprostive, laži su svakodnevne u ljubavnim vezama ili situacijama koje njima prethode.

O čemu najviše lažu muškarci? Pritom ne mislimo na one klasične prevarante koji lažu čim zinu, već na dobre dečke koji ponekad provuku pokoju bezazlenu laž, najčešće s ciljem da impresioniraju svoju (potencijalnu) partnericu.

Muške laži

Visina

Poznajete li muškarca nižeg od 170 cm? Rijetko. Može se reći da im je opseg između 170 i 175 cm svojevrsna mentalna granica za nizinu, pa će čak i oni od sto šezdeset i koji centimetar reći kako su ,, tu negdje ''.

Financijsko stanje

U početku, muškarci se neizmjerno trude ostaviti dojam da su uspješni i da odlično zarađuju, jer misle da je to ženama bitno. Kako veza korača prema naprijed, sve više počinju otkrivati im ipak nije baš svejedno i da vam ipak neke stvari ne mogu (ili ne žele) priuštiti.

Broj djevojaka

Žene, ako svog dragog nakon seksa priupitate s koliko drugih žena je u životu spavao, velika je vjerojatnost da će se tajnovito osmjehnuti i reći da nije važno. Nakon vašeg natezanja i nagovaranja će popustiti i reći da je spavao s njih dosta, misleći da je njegova seksualna prošlost ono što ga je učinilo velikim frajerom koji je danas osvojio nekog poput vas. A zapravo je spavao s njih tri.

Prvi seks

Muškarci vole pretjerivati i naglašavati svoju muškost, ali se isto tako boje otkriti svoje slabosti. Zato će uvijek reći kako su izgubili nevinost s dvanaest godina, s djevojkom koja je tada imala skoro osamnaest. Iako su u stvarnosti oni bili ti koji su imali skoro osamnaest i bojali su se da će umrijeti kao djevci.

Ženska kilaža

Iako ih ljepši spol smatra blesavima, muškarci vrlo dobro znaju da nešto poput: ,, ovih par kilica viška ti baš dobro stoje'' neće izazvati zadovoljstvo sa suprotne strane.

Kliknite na sliku i saznajte činjenicu o seksu koja je poprilično uznemirujuća!

Ženske laži

Najčešća laž koju žene govore svojem partneru je ona kojom potvrđuju da im se sviđa dar koji su dobile, a nakon nje slijedi uvjeravanje partnera da je bio savršen u krevetu. Lista pet najčešćih ženskih laži vrlo je zanimljiva.

Čist seksualni dosje

Žene vrlo često osjećaju pritisak društva zbog čega žele posjedovati ,, čist seksualni dosje'', pa često lažu o broju muškaraca s kojima su spavale.

„Ne znam gdje ti je majica“

Muškarac nikada uistinu neće saznati laže li žena kada kaže da nije vidjela njegovu majicu i da je nije bacila u smeće. Ono što je sigurno jest da svaka žena zna da je pokoja intervencija u partnerovu ormaru nužna.

„Bio si savršen“

Ah, najpoznatija laž! Žene su majstorice lažiranja orgazama, prvenstveno iz razloga jer je jednostavno, a to im omogućuje da svojem partneru uvijek osiguraju dozu zadovoljstva. I nikada mu neće priznati da je bio loš.

„Na piluli sam, ne brini“

Možda zvuči nevjerojatno, ali velika većina žena svojim partnerima laže o kontracepciji baš kako bi ostale trudne. I zato što jednako uživaju u seksu bez kondoma kao i muškarci.

Žene ne lažu

Ono što žena nikada neće priznati je – da laže! Njezine laži mogu doći do izražaja u slučaju kada vara partnera jer osjeća da je on njoj učinio nešto krivo. Za laž se osjećaju manje krivima kada njihova indiskrecija nije emocionalnog karaktera.

Vezani sadržaj:

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE
Najčitanije zanimljivosti