O čemu najviše lažu muškarci, a o čemu žene?

O čemu najviše lažu muškarci, a o čemu žene?

O čemu najviše lažu muškarci, a o čemu žene?
  • Objavljeno: Subota, 12.03.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Bilo da su dopuštene ili ne, bezopasne ili neoprostive, laži su svakodnevne u ljubavnim vezama ili situacijama koje njima prethode.

O čemu najviše lažu muškarci? Pritom ne mislimo na one klasične prevarante koji lažu čim zinu, već na dobre dečke koji ponekad provuku pokoju bezazlenu laž, najčešće s ciljem da impresioniraju svoju (potencijalnu) partnericu.

Muške laži

Visina

Poznajete li muškarca nižeg od 170 cm? Rijetko. Može se reći da im je opseg između 170 i 175 cm svojevrsna mentalna granica za nizinu, pa će čak i oni od sto šezdeset i koji centimetar reći kako su "tu negdje".

Financijsko stanje

U početku, muškarci se neizmjerno trude ostaviti dojam da su uspješni i da odlično zarađuju, jer misle da je to ženama bitno. Kako veza korača prema naprijed, sve više počinju otkrivati im ipak nije baš svejedno i da vam ipak neke stvari ne mogu (ili ne žele) priuštiti.

Broj djevojaka

Žene, ako svog dragog nakon seksa priupitate s koliko drugih žena je u životu spavao, velika je vjerojatnost da će se tajnovito osmjehnuti i reći da nije važno. Nakon vašeg natezanja i nagovaranja će popustiti i reći da je spavao s njih dosta, misleći da je njegova seksualna prošlost ono što ga je učinilo velikim frajerom koji je danas osvojio nekog poput vas. A zapravo je spavao s njih tri.

Prvi seks

Muškarci vole pretjerivati i naglašavati svoju muškost, ali se isto tako boje otkriti svoje slabosti. Zato će uvijek reći kako su izgubili nevinost s dvanaest godina, s djevojkom koja je tada imala skoro osamnaest. Iako su u stvarnosti oni bili ti koji su imali skoro osamnaest i bojali su se da će umrijeti kao djevci.

Ženska kilaža

Iako ih ljepši spol smatra blesavima, muškarci vrlo dobro znaju da nešto poput: "ovih par kilica viška ti baš dobro stoje'' neće izazvati zadovoljstvo sa suprotne strane.

Kliknite na sliku i saznajte činjenicu o seksu koja je poprilično uznemirujuća!

Ženske laži

Najčešća laž koju žene govore svojem partneru je ona kojom potvrđuju da im se sviđa dar koji su dobile, a nakon nje slijedi uvjeravanje partnera da je bio savršen u krevetu. Lista pet najčešćih ženskih laži vrlo je zanimljiva.

Čist seksualni dosje

Žene vrlo često osjećaju pritisak društva zbog čega žele posjedovati ,, čist seksualni dosje'', pa često lažu o broju muškaraca s kojima su spavale.

„Ne znam gdje ti je majica“

Muškarac nikada uistinu neće saznati laže li žena kada kaže da nije vidjela njegovu majicu i da je nije bacila u smeće. Ono što je sigurno jest da svaka žena zna da je pokoja intervencija u partnerovu ormaru nužna.

„Bio si savršen“

Ah, najpoznatija laž! Žene su majstorice lažiranja orgazama, prvenstveno iz razloga jer je jednostavno, a to im omogućuje da svojem partneru uvijek osiguraju dozu zadovoljstva. I nikada mu neće priznati da je bio loš.

„Na piluli sam, ne brini“

Možda zvuči nevjerojatno, ali velika većina žena svojim partnerima laže o kontracepciji baš kako bi ostale trudne. I zato što jednako uživaju u seksu bez kondoma kao i muškarci.

Žene ne lažu

Ono što žena nikada neće priznati je – da laže! Njezine laži mogu doći do izražaja u slučaju kada vara partnera jer osjeća da je on njoj učinio nešto krivo. Za laž se osjećaju manje krivima kada njihova indiskrecija nije emocionalnog karaktera.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti