Božić bez stresa: Isplanirajte blagdane na vrijeme!

Božić bez stresa: Isplanirajte blagdane na vrijeme!

Božić bez stresa: Isplanirajte blagdane na vrijeme!
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.12.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Božić

Dobrodošli u prosinac, po mnogima najveseliji ali i najstresniji mjesec u godini. Koliko god vam se činilo da držite konce u rukama tijekom prosinca i sami ste svjesni da će vjerojatno dani pred sam Božić biti iznimno stresni i užurbani. Na kraju ćete, kao i svake godine, trčati na sve strane umjesto da uživate u blagdanskom ugođaju.

Pospremanje, pokloni, kupovina jelke... popisu nikad kraja zbog čega blagdane, umjesto u miru, nerijetko provedemo u stresu. Izbjeći stres u božićno vrijeme je moguće, samo je potrebno dobro planiranje i priprema. Za početak savjetujemo vam da unaprijed obavijestite svoje ukućane kako ove godine svi moraju sudjelovati u pripremi za blagdane. Isplanirate li blagdane na vrijeme smanjit ćete pritisak i osigurati si uživanje u tom lijepom periodu godine.

Kako ne biste morali previše razmišljati, ovog puta ćemo planiranje mi odraditi umjesto vas. Svakog petka u našem adventskom kalendaru pronaći ćete mali plan za taj vikend i savjete kako ga realizirati kako biste ove godine blagdane dočekali spremni!

Na sve smo mislili! U adventskom kalendaru CentraZdravlja svakog dana će vas dočekati zanimljivi savjeti i trikovi kako da tradicionalna božićna jela ispadnu savršena, baš kakvima ih se sjećamo iz djetinjstva. Osim toga, pronaći ćete ideje za savršene božićne poklone, savjete za izradu vlastitih ukrasa i kupovinu bora, a na našoj Facebook stranici svakog dana vas očekuje božićno darivanje stoga ne zaboravite nas pratiti i tamo!

Zapamtite – ideja blagdana je druženje s obitelji i uživanje u krugu najmilijih bez stresa. Pozivamo vas, stoga, da svakog dana zavirite u slatke prozorčiće kako bi vam ovaj Božić protekao bez greške.

Adventski kalendar CentraZdravlja možete pronaći na poveznici ili klikom na sliku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije