Horoskop Blizanci: osobine i karakteristike

Horoskop Blizanci: osobine i karakteristike

Horoskop Blizanci: osobine i karakteristike
  • Objavljeno: Nedjelja, 24.05.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Piše: Anđelka Subašić

BLIZANCI su prvi dvostruki znak zodijaka, pa osobe rođene sa suncem u ovome znaku osjećaju potrebu da se istovremeno bave s više stvari. Na svim područjima života dominira komunikativnost. Potreba za govorom i iskazivanjem mišljenja ogleda se u banalnim situacija poput javljanja u radio emisije kako bi komentirali nešto. Po kvaliteti je ovo promjenljivi ili ljepše rečeno prilagodljivi znak, a po elementu zračni. Sposobni su brzo usvajati različita znanja i umijeća, ali u malo od toga ustraju. Potreba za promjenama čini ih da započinju puno a završavaju malo započetoga.

Blizanci ljubav

Blizanci su vrlo logični i racionalni ljudi, koji brzo razmišljaju. Vladajući planet Merkur čini ih prenositeljima vijesti i interpretatorima misli. U svakom obliku partnerstva traže zajedničke intelektualne interese, ali partner mora imati vlastiti čvrsti stav. To im je odličan izazov za diskusije koje obožavaju. Blizanci rijetko vjeruju vlastitim osjećajima. Kada im srce zatreperi, oni brzo uključe logiku i sebi pokušaju objasniti osjećaje. Posebice su emotivno nesigurni u djetinjstvu i mladosti.

Kao djeca brzo progovaraju, pužu i rano prohodaju. Potrebno im je mnoštvo različitih igračaka kako im ne bi bilo dosadno. Nestrpljivi su pa ih treba učiti da završe ono što su započeli, iako istovremeno mogu počinjati i završavati više stvari. U školi se snalaze. Na ispitima često prepisuju.

Sa druge strane kao roditelji Blizanci nameću svojoj djeci različite aktivnosti u slobodno vrijeme ne vodeći računa da li dijete na sve stiže.

Blizanci posao

Snalažljivost, svestranost i sposobnost komunikacije osobe rođene u ovome znaku trebaju iskoristiti u zanimanju i poslu kojim se bave. Za mnoge su masovni mediji vrlo prikladni kao radno mjesto. Zatim komercijalni poslovi, marketing i promidžba, politika, intelektualni poslovi, poslovi gdje se traži spretnost, brzina i kretanje. U poslu će uvijek rado slušati mišljenje svojih kolega iako ne znači da će slijediti tuđe savjete. U poslu znaju biti iznimno lukavi. Nisu pretjerano ambiciozni ali vole uspjeh koji ih jako motivira u poslu. Najprikladniji odmor za Blizance jeste cijeli niz obaveza i novih interesa koji se smjenjuju.

Fizički izgledaju uvijek mladoliko. Boluju uglavnom od psihosomatskih bolesti: alergija, astma, bol u ramenima. Stoga moraju biti nepušači, jesti sveže voće, povrće i puno se kretati na svježem zraku. Vole ekipne sportove, squash, tenis, jogu. Ne vole ljubomoru ni posesivnost.

Blizanci osobine

Omiljene su im kombinacije različitih boja, posebice žuta. Papiga je ptica koja izgledom i ponašanjem pridobiva simpatije Blizanaca. SAD i Belgija tipične su zemlje za ovaj znak, a od velikih gradova to su London, San Francisco i Melbourne.

Pozitivne osobine: svestranost, brzina, razigranost, entuzijazam, mladalački duh, prilagodljivost,, intelekt. Negativne osobine: nervoza, površnost, nedosljednost, radoznalost, nepouzdanost.

Najnovije

Najčitanije