Horoskop za lipanj

Horoskop za lipanj

Horoskop za lipanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 25.05.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Prvi mjesec ljeta će biti mjesec transformacija i metamorfoza kod svih znakova. Većina ovih promjena će biti pozitivna. U lipnju, naročito kako će se mjesec bližiti kraju, Sunce će zauzeti jedinstveni položaj koji će nam svima pružati veliki izvor energije. Mars će također mijenjati svoj položaj i imat će pozitivan utjecaj. Tandem Marsa i Sunca obećava neobične i čudesne događaje u gotovo svim sferama života. Neće baš sve biti pozitivno, ali će veliki dio toga ovisiti i o vašem stavu. Ovaj mjesec će biti prepun misterija i čuda.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Nažalost, neće svi znakovi imati nebeskog vođu. Znakovi Vode i Vatre će biti pod utjecajem Sunca i njegovog tradicionalnog utjecaja na njih. Zračni znakovi će imati Veneru kao svog nebeskog vođu, a nebeski vođa Zemljanih znakova će biti Pluton.

Zemljani znakovi će također biti pod negativnim utjecajem Jupitera kojem će se teško oduprijeti sami. To znači da ne smiju odbijati pomoć okoline, naročito ako dolazi od obitelji i prijatelja. Jupiter je uistinu opasan, a sada će imati i podršku Crnog Mjeseca, vladara misterija i zastrašujućih noćnih mora. Lipanj će definitivno biti pozitivno razdoblje, ali nikako stabilno i mirno.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije