Horoskop za lipanj

Horoskop za lipanj

Horoskop za lipanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.06.2015.
  • Broj pregleda: 504
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Prvi mjesec ljeta će biti mjesec transformacija i metamorfoza kod svih znakova. Većina ovih promjena će biti pozitivna. U lipnju, naročito kako će se mjesec bližiti kraju, Sunce će zauzeti jedinstveni položaj koji će nam svima pružati veliki izvor energije. Mars će također mijenjati svoj položaj i imat će pozitivan utjecaj. Tandem Marsa i Sunca obećava neobične i čudesne događaje u gotovo svim sferama života. Neće baš sve biti pozitivno, ali će veliki dio toga ovisiti i o vašem stavu. Ovaj mjesec će biti prepun misterija i čuda.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Nažalost, neće svi znakovi imati nebeskog vođu. Znakovi Vode i Vatre će biti pod utjecajem Sunca i njegovog tradicionalnog utjecaja na njih. Zračni znakovi će imati Veneru kao svog nebeskog vođu, a nebeski vođa Zemljanih znakova će biti Pluton.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Zemljani znakovi će također biti pod negativnim utjecajem Jupitera kojem će se teško oduprijeti sami. To znači da ne smiju odbijati pomoć okoline, naročito ako dolazi od obitelji i prijatelja. Jupiter je uistinu opasan, a sada će imati i podršku Crnog Mjeseca, vladara misterija i zastrašujućih noćnih mora. Lipanj će definitivno biti pozitivno razdoblje, ali nikako stabilno i mirno.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije