Horoskop - najbolji i najgori dani u 2016. godini

Horoskop - najbolji i najgori dani u 2016. godini

Horoskop - najbolji i najgori dani u 2016. godini
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 14.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Blizanci

U siječnju, obratite posebnu pozornost na sljedeće datume: 4., 8. i 12. siječnja. To su dani koji se s pravom mogu nazivati sudbonosnima. Ne ustručavajte se učiniti ono što je ispravno, čak i ako to odvede do sukoba s drugima.

U veljači budite oprezni 18. i 22. veljače. Bolje je da ne planirate nikakve romantične događaje ovih dana. A 28. veljače trebate učiniti sve da izbjegnete izražavanje osjećaja i emocija bilo koje vrste.

13. ožujak je idealan datum. Možete planirati vjenčanje ili čak rođenje djeteta (ako je moguće!). To je prekrasan dan koji će vam donijeti puno pozitivnih emocija. Fokusirajte se na ono što zadovoljava vaše želje, ali i težnje vaših najmilijih.

U travnju morate imati na umu sljedeće datume: 14. i 20. travanj. Ovih dana se financijska situacija može znatno poboljšati, ali ćete morati raditi na tome.

U svibnju ćete moći poboljšati situaciju koja se prije činila beznadnom. Obratite pozornost na razdoblje od 4. do 12. svibnja jer će to biti najuspješnije vrijeme.

Pročitajte godišnji horoskop za 2016. godinu.

U lipnju ćete biti suočeni sa ozbiljnim izborom koji će uvelike odrediti vašu budućnost. Najznačajnije korake trebate poduzeti od 14. do 17. lipnja i to će se uglavnom odnositi na karijeru.

U srpnju nećete moći odoljeti iskušenju 3. ili 16. srpnja. Budite oprezni ako se odlučite za prijevaru jer to može dovesti do ozbiljnih posljedica.

U kolovozu su male šanse za značajne uspjehe na poslu, ali na osobnoj razini ćete moći postići napredak. U razdoblju od 24. do 30. kolovoza će vam sve ići od ruke.

U rujnu ćete se suočiti s poteškoćama koje se mogu pretvoriti u značajan problem, a situacija može izmaći kontroli. Najvažniji datumi u ovom mjesecu su 1., 5. i 19. rujan.

U listopadu ćete bitno drugačije razmišljati, ali samo u određenim vremenskim razdobljima: od 4. do 6. listopada i od 18. do 19. listopada. Ostanite fokusirani na cilj i uspjet ćete uhvatiti svoju priliku.

U studenom će se Blizanci naći u mnogim zanimljivim situacijama, posebno u razdoblju od 14. do 21. studenog. Budite oprezni i ne preuzimajte previše toga na sebe.

U prosincu ćete se morati opustiti. Od 1. do 14. prosinca se nećete više moći nositi s pritiskom na poslu i u osobnom životu. Nepotrebno je reći da su moguće promjene.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije