Horoskop - najbolji i najgori dani u 2016. godini

Horoskop - najbolji i najgori dani u 2016. godini

Horoskop - najbolji i najgori dani u 2016. godini
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 14.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Jarac

U siječnju se usredotočite na razdoblje od 18. do 25. siječnja. Ovo razdoblje je posebno važno za one koji su nedavno pokrenuli vlastiti posao. Samo gledajte u pravom smjeru.

U veljači ćete se konačno moći usredotočiti na manje zadatke. Do 12. veljače ćete sve imati pod kontrolom. Od 25. veljače pokušajte napraviti najbolje što možete kako biste riješili većinu manjih i važnih pitanja. To će vam dobro doći u budućnosti.

U ožujku su posebno važni datumi 18., 21., i 27. ožujak. Ovih dana je najbolje što manje djelovati. Nema značajnijih opasnosti, ali djelujući previše otvoreno i jasno, riskirate gubitak resursa koje ćete i dalje trebati.

U travnju ćete biti zauzeti obiteljskim problemima, a to vrijedi i za one koji nisu našli svoju drugu polovicu. U tom smislu, najuspješniji datumi će biti 3., 6., 12. i 18. travanj. Pokušajte riješiti sukobe ovih dana.

U svibnju će sve biti prilično tiho, unatoč činjenici da su životi većine vaših poznanika puni događaja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2016. godinu.

U lipnju držite oči otvorene 6. i 22. lipnja. To su dani za uspjeh na poslu i u ljubavi. Pojavit će se okolnosti koje će biti povoljne za vas.

U srpnju se više brinite o sebi, pogotovo u prvih 10 dana. Ovaj mjesec postoji opasnost od ozbiljnih ozljeda. 21. i 25. srpnja su u tom pogledu najvažniji. Usredotočite se samo na glavne zadaće i ne obazirite se ​na manje važne stvari.

U kolovozu obratite pozornost na 17., 19. i 27. kolovoz. Tih dana vas se može zavarati, pa čak i ostaviti na cjedilu. Ne pristajte na bilo koju vrstu avanture i ne dopustite drugima da utječu na vaše odluke. To bi bila ozbiljna pogreška.

U rujnu će zvijezde biti na vašoj strani. Ključno razdoblje će biti od 14. do 18. rujna. Ovih se dana pokušajte prepustiti situaciji, čak i ako vam se čini da vam stvari ne idu u prilog. U stvari, to će zapravo pridonijeti vašem uspjehu.

U listopadu se usredotočite na 18., 21. i 26. listopad. To su vrlo važni dani. Moći ćete popraviti mnoge obiteljske probleme i moći ćete u potpunosti razumjeti ono drugi žele od života.

U studenom obratite pozornost na posljednju dekadu mjeseca. Moći ćete ostvariti značajan napredak na poslu.

U prosincu ćete potvrditi svoj uspjeh i postaviti temelje za nova postignuća. Obratite pažnju na razdoblje od 8. do 11. prosinca i 14. do 18. prosinca. To su najvažnija vremenska razdoblja za postizanje dugoročne i obećavajuće pozicije.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije