Horoskop - najbolji i najgori dani u 2016. godini

Horoskop - najbolji i najgori dani u 2016. godini

Horoskop - najbolji i najgori dani u 2016. godini
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 14.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ovan

Morate biti posebno oprezni u razdoblju od 7. do 12. siječnja. Ovih dana možda doživjeti kritične situacije vezane uz prihod. To se posebno odnosi na Ovnove koji pokreću vlastiti posao. 24. siječanj je posebno dobar dan za velike kupnje.

Od 4. do 6. veljače je osobito uspješan period. U ovom trenutku možete djelovati intuitivno, oslanjajući se samo na vlastitu intuiciju. Osjećaji će prevladati razum tijekom ovog mjeseca. Budite posebno oprezni 27. veljače. Izbjegnite rizike i donošenja važnih odluka.

13. ožujak može biti dan koji će vam promijeniti život. Vjerojatno ćete doći do nekih osobito važnih zaključaka.

U travnju ćete se dva puta suočiti s ozbiljnim problemima 7. i 28. travnja. To će biti isti problem, ali nećete ga moći riješiti prvi put zbog vanjskih čimbenika. Ne bojte se i ne paničarite, situacija je potpuno pod vašom kontrolom.

U svibnju možete upoznati zanimljive ljude. Najvjerojatnije će ti susreti biti 1. i 18. svibnja. Ovaj mjesec je idealan za uspostavljanje novih partnerskih veza.

Pročitajte godišnji horoskop za 2016. godinu.

U lipnju posebnu pozornost obratite na 22. lipanj. Na ovaj dan možete sresti svoju srodnu dušu. Za Ovnove koji već imaju obitelj, ovaj dan također može biti poseban, ali u drugačijem kontekstu.

U srpnju obratite pažnju na sljedeće datume: 4., 16. i 23. srpnja. Tada postoji rizik od financijskog gubitka. Nemojte potpisivati nikakve nove ugovore. Ostali dani u mjesecu će biti osobito uspješni u pogledu financija.

U kolovozu vam je naklonjena sreća, pogotovo 11. i 22. kolovoza. Ovi dani će vam donijeti izvanrednu sreću. Okolnosti će svakako doprinijeti postizanju vaših ciljeva.

U rujnu nećete naići na osobito važne datume, a opći astrološki trendovi će vas pratiti tijekom cijelog mjeseca.

U listopadu trebate obratiti pozornost na samo jedan datum: 25. listopada. Morat ćete napraviti posebno važan izbor koji će utjecati na okolnosti u kojima se nalazite. Usredotočite se samo na stvarne potrebe i obuzdajte maštu.

1. i 18. studeni će biti vrlo važni datumi. Moći ćete završiti posao koji vas muči već neko vrijeme. Suzdržite se od donošenja važnih odluka 13. studenog. U suprotnom, možete stvoriti više problema nego što ćete ih uspjeti riješiti.

30. prosinca možete doći do vrlo važnog zaključka u emocionalnom životu. Nemojte se bojati radikalno djelovati.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije