Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Prvi mjesec jeseni neće biti naročito skladan niti za jedan horoskopski znak. Nakon mirnog i tihog razdoblja, u rujnu ćete se suočiti s nizom neobičnih i uzbudljivih situacija. Sunce će preuzeti ulogu vođe. Bit će iznimno snažan i dominantan vođa. U isto vrijeme će Saturn imati jako pozitivan utjecaj na sve znakove Zodijaka. Uživat ćemo u dobrom i plodnom razdoblju, nizu jedinstvenih, pozitivnih i nezaboravnih događaja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Kada govorimo o nebeskim tijelima, vrlo je važno istaknuti Pluton. Ovaj tamni planet se neće moći natjecati sa Suncem i Saturnom, ali će imati relativno negativan utjecaj na većinu predstavnika Zodijaka. Pluton udara direktno i na najbolnija mjesta. Najopreznije trebaju biti predstavnice ljepšeg spola jer Venera neće biti na njihovoj strani. To znači da postoji velika vjerojatnost ulaska u kratkotrajne ljubavne veze čiji je prekid neizbježan i bolan. Razmislite tri puta prije nego otvorite srce zgodnom zavodniku. Niti jedan planet neće imati tako negativan utjecaj kao Pluton i Venera. Djelujte pomalo agresivno, ali s oprezom.

Zračni i Zemljani znakovi će biti lišeni nebeskog vođe. Kao i obično, vrlo je teško predvidjeti o kakvoj situaciji je riječ, ali možemo sa sigurnošću reći da nećete osjećati naročito velike poteškoće. Vodeni znakovi će na svojoj strani imati Mars. Ovo nije uobičajena i tipična situacija, ali će se pokazati kao jako produktivna. Vatreni znakovi će na svojoj strani imati Sunce koje će im donijeti niz različitih prednosti, pozitivnih događaja i prilika koje trebaju iskoristiti.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Svi znakovi se trebaju primiti posla i raditi napornije nego ikada. Jedino tako ćete doći do zavidnih rezultata.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije