Horoskop za mjesec siječanj

Horoskop za mjesec siječanj

Horoskop za mjesec siječanj
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Početak godine će biti obilježen stabilnošću i smirenošću. Jupiter neće stvarati nikakve probleme i konačno ćete imati malo mira. Upravo zato je ovo izvrsna prilika da se pripremite za sve ono što slijedi, a to je niz dinamičnih ciklusa. Sada se ne morate brinuti da će nešto poći po zlu na poslu ili u ljubavi. Nemojte previše energije ulagati u nešto novo. Drugim riječima, ako planirate osnovati vlastito poslovanje, odgodite to za veljaču. Venera je jaka, Sunce nešto slabije, ali opet dovoljno jako da osjetite njegov utjecaj tijekom cijelog mjeseca. Merkur i Mjesec će biti toliko slabi da ih neki znakovi Zodijaka neće ni osjetiti. Sve svoje planove ćete ostvariti bez većih poteškoća i uz minimalan napor. Upravo zato je početak godine savršen za razvijanje strategije za budućnosti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Veliku pažnju obratite na komunikaciju i ponašanje na poslu. Venera i Sunce će sada biti izrazito aktivni i dat će vam priliku da popravite odnose s ljudima s kojima ste već duže vrijeme imali komunikacijskih problema. Tražiti pomoć ne znači da ste glupi ili nesposobni. Ako vam netko ponudi pomoć, nemojte ju odmah odbiti. Nemojte biti nesigurni. Budite svjesni svoje snage, ali pripazite da ne postanete umišljeni. Ponos vrlo lako može prijeći u aroganciju, a to nije nimalo privlačno. Rezultati bi uvijek trebali biti razmjerni uloženom naporu. Ako to nije tako, trebat ćete promijeniti princip rada jer ćete svoje projekte dovršiti samo do pola. Uzalud ćete potrošiti energiju i nećete steći nikakvu prednost u odnosu na konkurente.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče privatnog života, siječanj će za većinu znakova Zodijaka biti izuzetno mirno razdoblje. To ne znači da ne morate očekivati apsolutno nikakvu dinamiku, ali se možete opustiti. Obitelj bi mogla stvarati neke probleme i u vaš život unijeti nemir. Upravo zato bi bilo dobro uložiti što više truda da održite mirnu i opuštajuću atmosferu. Dopustite da vas vodi intuicija. Općenito, tijekom siječnja će komunikacija doći u prvi plan. Nemojte biti rezervirani i suzdržani jer tako nećete moći ići naprijed. Potrudite se otvoriti što veći broj vrata. Naravno, ovo je metafora koja podrazumijeva izgradnju odnosa sa što većim brojem ljudi. Uputite osmijeh ili lijepu riječ, čak i ako vam to nije uzvraćeno. Budite ponizni i onda kada vam je teško. Zapamtite da sve dolazi u svoje vrijeme pa tako i uspjeh.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije