Horoskop za siječanj

Horoskop za siječanj

Horoskop za siječanj
  • Objavljeno: Petak, 01.01.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Početak godine Majmuna će za većinu znakova Zodijaka biti miran. Neki znakovi Zodijaka će godinu započeti vrlo aktivno, počevši od prve dekade siječnja. Treba istaknuti utjecaj Sunca, Marsa i Merkura. Oni će pružati visoku razinu odlučnosti i samopouzdanja. Mars će vam pomoći u rješavanju svih problema na području privatnog života, a Merkur u vođenju različitih poslovnih projekata.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Predstavnici Vatrenih znakova će čitav mjesec osjećati zaštitu Marsa. Zvijezde vam savjetuju da se usredotočite na posao, a oko svih dilema i nedoumica će vam pomoći ovaj Crveni ratnik. On će uistinu biti učinkovit tijekom cijelog mjeseca. Predstavnici Zemljanih znakova će čitav mjesec na raspolaganju imati utjecaj Saturna. On neće biti toliko jak kao utjecaj Marsa ili Sunca, ali će definitivno biti od pomoći. Posvetite se sebi, duhovnom razvoju i postizanju emocionalne stabilnosti. Ovog mjeseca Sunce će braniti predstavnike Zračnih znakova. Oni će biti zavidno sretni, a Sunce će im pomoći kod svih nepredviđenih događaja. Predstavnici Vodenih Znakova će kao svoga vođu imati Mars, ali će on svoju energiju usmjeriti na poslovni dio života. Možete očekivati pozitivne pomake na radnom mjestu.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Međutim, na cijelu situaciju će negativno utjecati Pluton i Jupiter. Svi znakovi Zodijaka trebaju pripaziti na zdravlje, a zvijezde upozoravaju da postoji povećan rizik od zadobivanja fizičkih ozljeda. U isto vrijeme, postoji rizik od pogoršanja nekih kroničnih bolesti, pogotovo kod Zračnih znakova. Jedna stvar je jasna: siječanj će biti uspješan, prilično pozitivan i pun nepredvidljivih trenutaka.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije