Zabavne činjenice o Jarčevima

Zabavne činjenice o Jarčevima

Zabavne činjenice o Jarčevima
  • Objavljeno: Subota, 02.01.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Kada su u pitanju profesionalizam i tradicionalne vrijednosti, Jarac je u velikom vodstvu.

Ovaj praktični znak voli uživati u životu na konvencionalan način. Možemo ga smatrati najozbiljnijim znakom zodijaka. Jarac posjeduje neovisnost koja mu dopušta značajan razvoj na privatnom i na poslovnom planu.

Prijatelji i obitelj

Kombinacija pameti i ljubavi prema humoru Jarca čine odličnim društvom. On će se okružiti ljudima koji su iskreni, odani i produhovljeni. Voli biti u društvu istomišljenika, barem kada je u pitanju rad i posao. Njeguje odnose s voljenima i neće se susprezati kada će trebati pomoći prijatelju ili članu obitelji. Oni su tradicionalni i njeguju tradicionalne vrijednosti. Jarac nema veliki društveni krug jer odabire samo osobe koje su uporne i iskrene. Izražavanje emocija riječima nije tipično za Jarca. On će emocije pokazati djelima.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Karijera i novac

„Ambicioznost“ je ključna riječ ovog znaka. Ključna fraza je „ja koristim“. Jarac posjeduje pravi smisao za pronalaženje odgovarajućeg načina za obavljanje nekog posla. Započet će na dnu ljestvice i truditi se naći se na vrhu. Nakon što postavi cilj, sve će napraviti da ga ispuni.

Jarac postavlja visoke standarde samome sebi, iskren je, uporan i predan. Zbog toga ima potencijala biti dobar vođa. Iskrenost, vjernost i spremnost na težak rad su osobine koje ovaj znak izrazito cijeni. Karijera na području upravljanja, financija, školstva i prodaje nekretnina je odličan izbor za Jarca.

Jarac je snalažljiv i dobro upravlja vremenom i novcem. Potrebu da suludo potroši teško zarađen novac vrlo dobro kontrolira. Trošit će novac na stvari koje su multifunkcionalne.

Ljubav i seks

Jarac je ozbiljan u vođenju ljubavi i voli kada se stvari odvijaju polako i sigurno. Nećete nikada vidjeti Jarca kako nepromišljeno donosi odluku. U ljubavnom odnosu je oprezan i ide korak po korak. Jarac cijeni demonstrativnost i treba mu dosta vremena da počne pokazivati svoju predanost nekome. Voli darivati i nije škrt kada je u pitanju zabava s voljenom osobom. Originalan je i iskren pa možete vjerovati svemu što kaže.

Saznajte kako zavesti Jarca!

Zdravlje

Svaki znak ima dio tijela koji je najosjetljiviji na stimulaciju. Kod Jarca su to koljena i kosti.

Vladajući planet

Vladajući planet Jarca je Saturn. Saturn vlada teorijom, znanošću i zakonima, strpljenjem, tradicijom, konvencionalnošću i produktivnošću.

Boja

Boja Jarca je smeđa. Većina tamnih boja će odgovarati ovom znaku.

Kamen

Kamen Jarca je crni oniks.

Sretni brojevi

Sretni brojevi su 6, 8 i 9.

Kompatibilnost

Jarac se najbolje slaže s Bikom i Djevicom.

Provjerite kako se Jarac slaže s ostalim horoskopskim znakovima!

Suprotan znak

Suprotan znak Jarčevima je Rak.

Najbolji poklon

Najbolji poklon za Jarca je nešto praktično i multifunkcionalno.

Karakteristike koje voli

Obiteljska druženja, glazbu, posao i tradiciju.

Karakteristike koje ne voli

Hvalisavost, ponavljanje istih grešaka i kašnjenje.

Dom

Ovaj znak pripada desetoj kući. To je kuća reputacije, profesije, autoriteta i statusa.

Poznati Jarčevi

Andy Rooney, Janis Joplin, Martin Luther King, Elvis Presley, Mary J. Blige, Jude Law, David Bowie, Diane Keaton, Mel Gibson i Dolly Parton.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije