Horoskop za travanj

Horoskop za travanj

Horoskop za travanj
  • Objavljeno: Utorak, 01.04.2014.
  • Broj pregleda: 224
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Ovan

Od 15. travnja ćete testirati svoj ​​ljubavni život i partnerske odnose. Ovo je razdoblje kada prljavo rublje izlazi na vidjelo i treba ga rješavati. Suprug , partner ili trenutni ljubavnik će vjerojatno pokazati više temperamenta, često s vrlo dobrim razlogom. Budite strpljiviji. Ako postoje propusti u vašem domu, sada kada ste saznali za njih možete ih krenuti rješavati.

Od 29. travnja očekujte financijske promjene. Ovog mjeseca stvari izgledaju puno bolje pa ove promjene mogu ukazivati ​​na potrebu da svoje razmišljanje obojite pozitivnim tonovima. Možda ste bili previše konzervativni ili previše pesimistični do sada. Nagađanja i kockanja tijekom ovog razdoblja ipak pokušajte izbjeći. I dalje želite da sve bude onako kako ste zamislili. Problem je u tome što niste sigurni koji put je ispravan!

U zraku se osjeti ljubav! Vaš magnetizam je neobično jak, a ljubav je nježna i idealistička. Možete pronaći ljubav nakon 6. travnja na nekim zanimljivim druženjima. Duhovna kompatibilnost je ono što vam je najvažnije. Sve ostalo može biti savršeno, ali ako ne osjetite duhovnu povezanost, to će biti problem. Potreban vam je odnos koji vam omogućuje da duhovno rastete. Izgleda kao da se baš to događa ovaj mjesec. Zvijezde vam predviđaju važan romantičan susret između 10. i 13. travnja.

Financijski također dobro stojite. Intuicija vas na ovom polju dobro služi. Obratite pažnju na snove, poruke i savjete drugih duhovnih kanala. Ako ste u potrazi za poslom, izvrsna prilika vam se pruža od 7. travnja.

Bik

Položaj planeta navještava najvišu osobnu neovisnost. Ne trebate druge toliko kao obično. Možete postići mnoge stvari i napraviti potrebne promjene na vlastitu inicijativu. Ovo je dobar mjesec za provođenje promjena koje ste već dugo planirali. 1. i 2. travnja vam se smiješe prilike za napredak u karijeri.

Od 15. travnja osjećate strah za vlastito zdravlje. Uvodite dugoročne i dramatične promjene zdravstvenog režima. Dobra vijest je da Venera putuje s Neptunom od 10. do 13. travnja, a vi primate duhovno vodstvo putem snova i intuicije. U ovom periodu, budite oprezniji u vožnji.

Pomrčina Sunca od 29. travnja ima puno jači učinak na vas. Usporite i uživajte. Ovaj period ukazuje na redefiniranje slike o sebi. Ovo unutarnje poniranje će trajati oko šest mjeseci. Trebat ćete promijeniti način na koji razmišljate o sebi i način na koji želite da vas drugi vide.

Očekujte dramu kod kuće s članovima obitelji ili s roditeljima. Emocionalni život vam je nestabilniji, ponekad s uznemirujućim snovima.

Postoje značajni financijski aspekti koji se događaju ovaj mjesec. Od 13. do 15. travnja vas čekaju nagle, neočekivane financijske promjene. Roditelji ili šef su velikodušni prema vama. Nemojte upasti u dugove zbog pretjeranog trošenja.

Ljubav je nešto stabilnija nego prošlog mjeseca. Nakon 14. travnja izbjegnite donošenje velikih odluka. Vrijeme je za smirivanje tenzija i posizanje jasnoće uma.

Blizanci

Društvene vještine su vam na vrhuncu, ali sada je vrijeme da slijedite svoj ​​osobni trag. Nadamo se da ste započeli promjene do kojih mora doći kako bi sada nastavili putem koji ste izabrali. Tako dugo dok drugi nisu povrijeđenosti nastavite ugađati sebi. Svemir želi da budete sretni.

Ovaj mjesec vas čekaju dramatične promjene. Stvari ili projekti koji nisu u skladu s kozmičkim planom se jednostavno raspadaju. Stvari u skladu s planom kreću dalje i sa sobom donose lijepe stvari.

15. travnja će vaša ljubavna veza biti na testu. To donosi promjenu i malo drame. Često ukazuje i na neplaniranu trudnoću. Ako je to nešto što nikako ne želite, prakticirajte siguran seks. Prijateljstva će se također naći na testu. Drame se događaju i u životima vaših prijatelja, ali ne dajte im da vas uvuku u svoje probleme. Ako u slobodno vrijeme prakticirate neku sportsku aktivnost, potrudite se da to bude sigurno i bez rizika.

Ako niste na nekom duhovnom putu otkrivanja sebe, možda baš ovaj mjesec odlučite krenuti na taj put. Oni koji su već na tom putu neko vrijeme uočit će važne promjene, otkriti neke važne životne činjenice i pronaći mir.
 
Zvijezde vam ne savjetuju kretanje na put. Cijeli mjesec vozite opreznije. Zdravlje je u osnovi dobro, ali nije naodmet malo bolje brinuti o sebi. Oni koji se bave umjetnošću će osjetiti posebnu inspiraciju od 10. do 18. travnja.

Rak

Svaki dan imate sve više snage da promijenite stvari koje vam se ne sviđaju i stvorite svoj mali raj. Na sreću, u proteklih nekoliko mjeseci ste napravili pripreme za ono što već dugo treba mijenjati. Sada možete početi raditi na ostvarenju života kakvog priželjkujete. Neovisnost ne znači gaziti preko drugih. To samo znači da svoju osobnu sreću ne vežete za druge ljude.

Još uvijek se nalazite usred godišnjeg vrhunca karijere. Ostanite usredotočeni na svoje ciljeve jer je uspjeh proces koji se ne završava preko noći.

Do 20. travnja zdravlju obratite posebnu pozornost. Nije u pitanju ništa ozbiljno, ali ovo nije vaš najbolji period. Vaša razina energije nije kako ste inače navikli. Niža razina energije može vas učiniti ranjivijima na infekcije, pa se pobrinite da dovoljno odmarate.

Financije vam i nisu tako loše, ali ne bi bilo loše da pomnije pratite troškove. Iznenadna sreća vas očekuje 1. i 2. travnja. Ponekad ona dolazi prerušena u iznenadni trošak koji dovodi do sreće.

Što se ljubavi tiče, sve je divno. Čeka vas romantično i nježno razdoblje. Nema žurbe, opustite se i uživajte u lijepom i jednostavnom periodu.

Lav

Pred vama je aktivan, buran, ali vrlo uspješan mjesec. Karijera vam je jedna od glavnih briga. Dosežete visine i zadržavate se na njima. Te vam stvari uglavnom ne idu same od sebe, pa možete očekivati ​​nekoliko manjih prepreka na putu. Međutim, ovaj mjesec ste na mjestu koje vam pripada - iznad svakoga u svijetu, zaduženi za povlačenje ključnih poteza. Vaš izgled i karizma čine se vrlo važnima ovih dana.

Od 15. čekaju vas komunikacijski izazovi, avanture na pošti, nesporazumi s elektroničkom poštom i tekstovima. Nikako nisu poželjna putovanja u inozemstvo. Ako morate putovati, pokušajte odgoditi putovanje oko tog vremena. Od 20. travnja pa nadalje vam se u svakom slučaju preporuča odmor.

Oni koji su rođeni od 31. srpnja do 2. kolovoza će osjetiti mnogo snažnije promjene u narednih šest mjeseci. Pravila igre se mijenjaju i novi uvjeti stupaju na snagu.

Zdravlje je osjetljivije od 20. pa nadalje. Priuštite si puno odmora. Dobar san može za vas učiniti puno više dobra nego posjet liječniku.

Djevica

Od 15. travnja očekuju vas važne i dramatične financijske promjene. Morat ćete promijeniti svoje financijske stavove, razmišljanja i strategiju. Promjene koje ćete uvesti će biti dobre, ali
neće vam biti ugodno dok ćete ih provoditi.

Očekujte probleme s bližnjima i obitelji. Studenti će donijeti važne promjene u obrazovnim planovima, možda će čak odlučiti promijeniti smjer obrazovanja. Vaša vjerska i filozofska uvjerenja će se također testirati. To može biti zbog jednog novog duhovnog iskustva. Promjene u sustavu vjerovanja će promijeniti svaki drugi aspekt života, i to na bolje.

Financijski ćete dosta dobro stajati. Intuicija će vam biti posebno jaka od 6. travnja, a posebice od 10. do 13. travnja. Ako tražite posao, najviše šanse ćete imati od 13. do 15. travnja. Očekuju vas promjene u karijeri. Na vama je hoće ili one biti dobre ili loše.

Razdoblje od 10. do 13. travnja donosi i sretnu priliku za romantiku. Ljubav vam je ovaj mjesec naklonjena. Venera u vašem domu ljubavi i braka je uvijek pozitivan znak.

Zdravlje je dobro. Možete ga poboljšati uvođenjem malo više voća i povrća u prehranu, a ni fizička aktivnost neće biti na odmet.

Vaga

Vežite pojaseve, čeka vas buran mjesec! Ovaj mjesec očekujte povećanu razinu stresa. Koncentrirajte se na bitne stvari, a one manje bitne neka idu svojim putem. Delegirajte što više možete. Izbjegavajte rizične i stresne poslove. I, naravno, pobrinite se da dobijete dovoljno odmora.

Dobra vijest je da više pažnje poklanjate zdravlju. Od 10. do 13. travnja vrlo dobro reagirate na sve vrste alternativnih terapija.

Od 15. travnja ulazite u jedan vrlo zanimljiv period koji će trajati šest mjeseci. Imat ćete priliku redefinirati svoj imidž i poimanje sebe. Nadogradit ćete i poboljšati sliku o sebi. Predstavit ćete novu i drugačiju verziju sebe. Općenito to dovodi do promjena u odijevanju, mijenjanje frizure ili boje kose. Ako niste pazili na prehranu, dobro će vam doći detoksikacija organizma.

Od 29. travnja događaju se transformacije i regeneracije. To će stvoriti određene financijske poteškoće koje dovode do nužnih promjena. Dramatična zbivanja će potaknuti događaje koji će vas gurnuti naprijed. Obratite pozornost na financije 14. travnja jer može biti kašnjenja i propusta s podmirivanjem financijskih obaveza. Sljedećih nekoliko mjeseci financije bi trebale biti pod povećalom. Cilj je postići jasnoću u ovom području.

Škorpion

Kratak pregled ovog mjeseca glasio: ne očekujte ništa, ali budite spremni na sve! Ovo će biti buran mjesec.

Čovjek ima slobodnu volju, ali Svemir ima svoj naum. Često čovjek stvara kroz zloporabu slobodne volje koja je u suprotnosti s ovim naumom. Ovo je vrijeme razbijanja tih prepreka i omogućavanja boljim stvarima da se dogode. To obično nije ugodno, ali je krajnji rezultat dobar.

Od 15. travnja vas čekaju duhovne promjene. Promjene mogu biti u praksi, u stavovima, pa čak i učenjima. Ova promjena u duhovnom stavu događa se uglavnom zbog neke nove spoznaje. Moguće su promjene posla i nestabilnost na radnom mjestu. Ako ste poslodavac, očekujte nestabilnost sa svojim osobljem i najvjerojatnije promjene zaposlenika. Tu bi moglo biti i zdravstvenih upozorenja, i važnih promjena.

Od 29. travnja odnosi će biti pod velikim testom. To se posebno odnosi na one koji su rođeni  od 1. studenog. Dobri odnosi će preživjeti, a oni koji nisu dovoljno dobri će se raspasti. Duboko udahnite i prihvatite ono što vam Svemir nudi. Sve se događa s razlogom, imajte to na umu.

Zdravlje vam je osjetljivije nakon 20. travnja. Poduzmite sve što možete kako ne bi imali ozbiljnijih problema.

Strijelac

Ovo je u osnovi sretan mjesec. Vrijeme je za zabavu! Zdravlje vam se znatno poboljšalo. Redovita masaža stopala će učiniti čuda za vas. Nakon 6. travnja jako dobro reagirate na sve vrste alternativnih postupaka.

Od 15. travnja vozite pažljivije i izbjegavajte rizične aktivnosti. Od 29. travnja očekujte promjene na poslu. U principu vas čeka nestabilnost na radnom mjestu. Možda ćete imati problema s pronalaskom adekvatnih zaposlenika. Mogući su manji zdravstveni problemi, ali ništa strašno ili dramatično. Mogli biste uvesti promjene koje su ključne za očuvanje zdravlja i uvesti bolje prehrambene navike.  

Vaš sustav vjerovanja će osporavati životne činjenice. To je dobra stvar jer nije loše povremeno preispitati svoj ​​sustav vjerovanja. To nije uvijek ugodno ali je nužno ako želimo ići naprijed. Strijelci su poznati putnici ali je u ovom periodu mudro izbjegavati putovanja.

Jarac

O zdravlju još uvijek treba pojačano voditi brigu do 20. travnja. Nakon 7. travnja posvetite više pozornosti glavi, licu i vlasištu. Redovita masaža vlasišta će biti baš ono što vam treba​​. Također će vam goditi redovita tjelovježba. Mišići moraju biti zategnuti da bi dobro funkcionirali.

Od 15. travnja vas čekaju promjene u načinu na koji pristupate stvarima. Čeka vas preustroj poslovanja i život u brojkama. Čekaju vas i neke promjene na ljubavnom planu. U ovom slučaju to je najvjerojatnije prilika da s vezom hrabro krenete naprijed. Izgledno je uplovljavanje u bračnu luku. Ali, budite oprezni: dobre stvari su često stresne kao i loše stvari.

Nakon 29. travnja se poboljšava vaše zdravlje i rastu razine energije. Mogući su problemi s djecom. Jarčevi s kreativnim vještinama će donijeti važne promjene na području kreativnosti. Postoji potreba za dubljim razumijevanjem sebe i svijeta.

Vodenjak

Od 15. travnja testirat će se vaša vjerska i filozofska uvjerenja. Često u takvim situacijama dolazi do krize vjere. Ponekad su vjerovanja jaka i izazovi samo potvrđuju njihovu snagu. No, ponekad su vjerovanjima potrebne promjene, a ponekad dolazite do shvaćanja da ona više nisu dio vašeg života. To će posebno biti vidljivo u narednim mjesecima. Promjene u sustavu vjerovanja imaju puno dublje učinke od puke psihičke promjene. Cijeli život je pod njihovim utjecajem. Događaji dobivaju potpuno novo tumačenje.

Od 29. travnja na vidjelo izlaze problemi koje ste tako dugo gurali pod tepih. Odigravaju se prave male drame, a članovi obitelji su skloni iskazivanju svog temperamenta, pa budite strpljivi. Nema potrebe da stvari postanu gore nego što jesu. Često ćete sanjati uznemirujuće snove. Budite strpljiviji i probleme rješavajte jedan po jedan.

Pobrinite se da se dovoljno odmarate i pijete dovoljno tekućine. Od 1. do 15. travnja očekujte bolje zdravstvene prilike i više energije. Sunce putuje s Uranom pa 1. i 2. travnja donosi sretne ljubavne prilike i značajne romantične susrete.

Venera putuje sa Neptunom od 10. do 13. travnja. To su dani kada vam se financijska situacija može itekako poboljšati.

Ribe

Od 15. travnja osjećate nemir i strah od smrti. Sve je ovo dio psihičke transformacije koju prolazite. Nema straha, sve je pod kontrolom. Čekaju vas nužne financijske promjene. Izbjegavajte špekulacije i bilo kakvo rizično ponašanje.

Od 29. travnja očekujte probleme u komunikaciji. Sigurnost je iluzija vaših pet osjetila. Sve dobro provjerite kako se kasnije ne bi pokajali.

Nije naodmet opreznije voziti. Žurite se, ali žurba nikada nikome nije bila od koristi. Bolje je zakasniti 5 minuta nego uopće ne stići! Ako dobijete zastrašujuću dijagnozu od liječnika ili neki test pokazuje nešto ozbiljno, ne brinite. Zdravlje je dobro ovih dana , tako da ćete se najvjerojatnije samo dobro prepasti. Drugo mišljenje će vam donijeti olakšanje. Ovo će biti dobar poticaj da promijenite navike i bolje brinete za sebe!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije